maanantai 30. elokuuta 2010

Elohiiri masussa

Unohdinpa kertoa aamulla uutisen. Tunsin eilen illalla ensimmäistä kertaa myttysen liikkeet! Tuntui melkein kuin elohiireltä, mutta ei ihan. Täytyykin alkaa pysähdellä iltaisin kuuntelemaan josko liikkeet alkaisi voimistua ja tuntua useamminkin. Voi ei, vähän pelottaa että liikkeitä ei vielä ala tuntua viikkoihin (mikä on todennäköistä), se oli niin ihanaa kun sen tajusin, että tahtoo lisää! :)

Soitin tänään äidilleni ja kerroin liikkeistä, niin äiti ihan pillahti itkuun :)

Rv 14+6

3 kommenttia:

  1. Ihanaa. Nauti jokaisesta liikkeestä, niitä tulee ikävä. :)

    VastaaPoista
  2. Mulla alkoi liikkeet tuntua viime viikolla. Tai voi olla, että aikasemmin jo olis saattanu tuntua, mut niin ku just ehdin vitsailla työkaverin kanssa, että ei aina tiiä onks kyseessä vauva vai ilmavaivat, ni en siis tunnistanu liikkeitä... Kunnes siis viime viikolla ku kattelin telkkaria, ni toukka päätti alottaa permantosarjan mahassa ja kiepsahti niin outoon asentoon, että sitä ei voinu olla huomaamatta. Siitä sen tuns mieskin masun päältä! :)
    Nyt rakastan nukahtaa illalla selälläni kädet mahan päällä, ku aina joskus sieltä tuntuu pikku tuuppaus. Nyt on mulla 17. viikko meneillään.

    VastaaPoista
  3. Voi että :) Kiitos kommenteista, täällä odotellaan liikkeiden säännöllistymistä, sunnuntain jälkeen ei ole kuulunut uusia liikehdintöjä, mutta eiköhän ne sieltä pian ala kuulua :)

    VastaaPoista