perjantai 13. elokuuta 2010

Onnen päivä

Ultra oli heti aamusta kello kahdeksan. Olihan se vähän tuskaa kun en herännytkään yöllä vessaan kuin vasta liian myöhään. Heräsin uneen, jossa olin herännyt kolmelta yöllä vessaan ja ajattelin että jes, vielä voi käydä pissalla. No sieltä tulikin verta ja sitä alkoi vuotaa ihan solkenaan. Mihinkään ei koskenut mutta veri oli ihan kirkkaan punaista. Huolestuin mutta ajattelin, että kun ei ole kipuja, niin ei kai tässä mitään. Herätin miehen ja vuoto alkoi laantua. Sitten heräsin oikeasti ja onneksi se oli vain unta!

Tällainen pieni ihme löytyi masusta köllöttelemästä.


Kaveri oli aika rauhallinen, oli nokosilla kun kuvaus aloitettiin. Heräsi välillä potkimaan ja venyttelemään mutta jatkoi pian torkkumistaan. Piti vähän rykiä, että saatiin niskaturvotus mitattua ja myttynen oikeaan asentoon sitä varten. Olisihan siinä voinut olla vaikka koko päivän katselemassa pientä. Vastasi päivälleen viikkoja ja kaikki vaikutti olevan hyvin.

Mies oli aika hiljainen, molemmat lähdettiin pois ultrasta virne naamalla ja halailtiin. Ei tätä vieläkään oikein tajua mutta oli todella helpottavaa nähdä että kyllä siellä ihan oikeasti on joku kyydissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti