keskiviikko 25. elokuuta 2010

Oirehita

Missä viipyy se ensimmäisen kolmanneksen jälkeinen energisyys ja hehkuva olemus? Ei ole näkynyt vielä täällä. Töissä iskee armoton väsymys hieman ennen puoltapäivää ja se on kokonaisvaltaisena noin kolmeen asti, jonka jälkeen piristyn pariksi tunniksi ja väsyn taas. Naamaan on alkanut ilmestyä näppyjä, vaikka tähän mennessä ne on pysytelleet hartiaseudulla, sopivasti vaatteilla piilotettavissa.


Masu ei ole varsinaisesti kasvanut mutta jotenkin pompsahtanut entistä enemmän esiin. Iltapäivästä kumpu on jo melkoinen! Nyt aika menee kuin siivillä kun olen pitänyt itseni kiireisenä. Olen alkanut taas ryhdistäytyä liikkumisen suhteen, nyt ohjelmaan kuuluu kerran viikossa kobudo treenit sekä huvituksen mukaan venyttelyä, Body Balancea, spinningiä, Body Pumpia ja kuntosalia, ei kuitenkaan kaikkea joka viikko. Yritän käydä Fressillä kolmesti viikkoon, kuitenkin täysin jaksamisen mukaan.

Olen nyt alkanut olla unissanikin raskaana. Seksiunet ovat taaksejäänyttä elämää. Mutta nyt jos uneni koskevat minua, olen aina raskaana. Ehkä nyt alan tiedostaa tätä asiaa :)
Pissalle en edelleenkään juurikaan heräile öisin, nukun todella sikeästi. Herään ensimmäisen kerran kuuden maissa mutten jaksa nousta, sillä kello soittaa kuitenkin pian. Pissahätä on kuitenkin melkoinen, joten kovin pitkäksi aikaa en voi jäädä makoilemaan sänkyyn. Nälkäkin on, koko ajan. Minusta on tullut hobbitti. Syön kaksi aamiaista, lounaan, pari välipalaa ja muuta ruokaa. En välttämättä syö juurikaan sen enempää kuin normaalisti, ehkä yhden välipalan enemmän, mutta syön ehdottomasti useammin.

Niin se on taas viikko puolessa välissä, viikonloppuna on tiedossa paljon puuhaa kavereiden kanssa. Sunnuntaina mies lähtee työmatkalle koko viikoksi, sitten on taas omituista olla yksin kotona.

Rv 14+1

1 kommentti:

  1. Blogissani on sinulle jotain.
    http://vaaleanpunaistasilkkinauhaa.blogspot.com

    VastaaPoista