maanantai 23. elokuuta 2010

Jumpse

Tänään oli aamusta neuvolalääkäri. Mentiin ensin terveydenhoitajan luokse, katsottiin paino, veriarvot ja pissanäytteet sekä varattiin seuraava aika. Siitä siirryttiin sitten lääkärin luo. Pari lausetta vaihdettiin ja sitten hyppäsin pöydälle haarat levällään. Kaikki vaikutti olevan kunnossa. Kohtu on hieman eteenpäin kallellaan ja kaikki vastasi viikkoja.
Eihän sitä ilman sattumuksia selvitty tästäkään käynnistä, se gynekologin ase nimittäin jäi jumiin ollessaan juuri siellä paikallaan :D Lääkäri ei meinannut saada sitä enää kiinni ja pois! No siitä selvittiin ja ei siinä tilanteessa ihan kamalasti naurattanut mutta nyt kyllä naurattaa senkin edestä! :D
Lopuksi kuultiin vielä ihan mahtava jumpse. Myttysen sydämensyke löytyi todella helposti ja ensin ajattelin sen olevan oma sykkeeni. Oli se vaan mahtavaa! Kyllä se myttynen siellä on! Ihanaa!

Töissä oli aika lössö päivä, kunnon maanantai. Ei oikein maittanut ruoka ja oli kamala väsymys. No huomenna uudella puhteella. Lääkärin käynti taisi jännittää sen verran, että se vei kaiken energian.

Vielä kaksi viikkoa töitä, sitten kahden viikon loma! Suuntaan ajatukset sinne ja yritän saada paljon sitä ennen aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti