maanantai 30. elokuuta 2010

Leskeilyä

Olen nyt lähes koko viikon leskenä, mies lähti eilen aamulla työmatkalle ja palaa takaisin vasta perjantaina illalla. On se vaan aina ihan omituista olla kotona yksin ilman toista. Olo on ihan tyhjä ja jotenkin orpo. Eilen mietinkin, että en haluaisi olla yksin. Tuntuu, että tarvitsen sen toisen tunteakseni itseni kokonaiseksi. En ole omistushaluinen ja mielestäni on vain hyvä että välillä ollaan yksinkin, mutta en silti halua sitä. Kuitenkin on hyvä välillä muistella että miten sitä toimittiinkaan yksin ja kun toinen palaa takaisin huomata, kuinka sitä kaipaa toista.

Kissat on ihania aina kun olemme ilman toisiamme kotona. Toinen tuli pääni päälle käpertyen nukkumaan, hurinaan oli ihana nukahtaa. Oli yöllä siirtynyt kylkeä vasten nukkumaan ja kun kävin vessassa, tapahtui vahdin vaihto. Toinen meni muualle nukkumaan ja toinen tuli tilalle. Eipä tarvitse yksin nukkua :)

Perjantaina käytiin tivolissa, joka oli tullut kaupunkiin. Kävin yhdessä hurjassa laitteessa (turvakaari tuli sopivasti masun ympärille niin ettei painanut) ja maailmanpyörässä. Käytiin baarissa kaakaolla ja mentiin aikaisin kotiin. Lauantaina hoideltiin asioita kaupungilla ja sain vihdoin vietyä kengät suutariin. Ostettiin kameraan kunnon jalusta tulevaa matkaa varten (muutenkin, mutta erityisesti maisemakuvia varten haluttiin ostaa se nyt). Illalla oli kahden kaverin yhteispippalot ja vietettiin iltaa siellä puoleen yöhön asti. Pelattiin juomapelejä ja naurettiin paljon. Sunnuntaina kävin aamulla töissä piipahtamassa samalla kun heitin miehen työmatkalle bussiin. Loppuillan vietin sohvalla viltin alla. Olin todella väsynyt ja ihan nuutunut. Sama olo on jatkunut tänään mutta vielä tukkoisempana. Heräsin aamulla tunnin myöhässä, olin vahingossa laittanut kellon soimaan 7:45 enkä 6:45. Näin on käynyt aiemminkin. Onneksi ei ollut kiire töihin, siltikin oli koneella jo ennen puolta yhdeksää. Hoidan näemmä aamutoimet yksinään puoleen tuntiin. Olen siis nopeampi kuin muistinkaan.

Ajattelin syödä lounaan töissä ja mennä takaisin kotiin lepäämään. Nyt ei voi tulla kipeäksi kun viikon päästä lähdetään reissuun! Ei ole yhtään edes nälkä, joten taidan oikeasti olla flunssassa. Ihan tyhmää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti