keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Täällä taas!

Ihanaa, tänään olen ollut taas oma itseni. Koko eilinen päivä meni rötvätessä ja koomatessa. Johtui varmasti sekä tukahduttavasta ilmasta, että aamukahvin juomattomuudesta. Ei vaan tehnyt mieli. No, onneksi olen edelleen lomalla ;)

Tänään sain aikaan pestyä pyykkiä jopa kaksi koneellista. Lisäksi siivoilin vähän aamulla ja juuri sain leivottuakin, todella pitkästä aikaa! Nyt kämpässä on ihanan huumaava tuoksu <3 Jos ei muuten niin edes tuoksun takia on ihanaa leipoa. Ohjeita pengoin netistä, lopulta yhdistelin muutamaa ohjetta:


Valkosuklaamuffinsit

4 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniliinisokeria
esim. nougat rouhetta pussi
2 munaa
100 g juoksevaa margariinia
2 dl maitoa
valkosuklaata

Sekoita keskenään kuivat aineet ja märät aineet, yhdistä lopuksi. Paista 200 asteessa 20 min. Anna jäähtyä ja kuorruta valkosuklaalla. Koristele halutessasi.


Ostin Ikeasta ihania muffinsivuokia ja vihdoin pääsin käyttämään niitä. Mutta ai että harmitti, kun unohdin laittaa paperivuuat silikonivuoan sisälle, osa muffineista lösähti rumasti :( No, ne on vain syötävä ensin pois, ettei kukaan näe!

Olo on ollut mitä mainioin tänään. Paha olo on tosissaan väistynyt sivuun, edelleen on päivittäin pientä menkkajuilinnan tapaista muljuamista mahassa, mutta olen oppinut elämään sen kanssa. Mieluummin jotain oiretta koko ajan, kuin täysin oireetta!

Olen pohdiskellut vauvatavara-asioita tämän viikon. Kantoliinailu houkuttaa ja ajattelin aikanaan tutustua siihen lähemminkin. Olen myös miettinyt sänkyasioita, sillä asunto kun on kahdessa kerroksessa, olisi hyvä jos molemmissa kerroksissa olisi joku paikka, jossa vauva voisi nukkua. Äitiyspakkauksen laatikko ei oikein meille käy, sillä kissat rakastavat myös laatikoita ja en usko sen jäävän meillä vauvan sängyksi ollenkaan... Jossain joskus törmäsin Mawokin riippukeinusänkyyn. Mietin, että tuollainen voisi olla hyvä alakerrassa ja se voisi olla toimiva matkasänkykin. Kuitenkin vauva voi olla siinä vain siihen asti kun ei osaa vielä kääntyä ja painoraja on 10 kg, joten kovin pitkäikäisestä investoinnista ei ole kyse... Täytyy vielä pohdiskella.

Tänään taivas on ollut pilvessä koko päivän ja ilma on hieman siedettävämpi. Ei ole ihan niin tukahduttavaa. Yön nukuin todella huonosti, heräilin koko ajan hirveään hikeen ja janoon, ja sitten piti ravata vessassa pissalla ja täyttämässä vesipulloa ja taas hikoilutti. Saisi nyt tulla se ukkosmyrsky tänne niin raikastuisi edes hetkeksi. Kesä on ihanaa aikaa mutta tämä läkähdyttävä ilma on jo vähän liikaa minulle...


Turvotus on hävinnyt ainakin olotilana kokonaan, ilmavaivat hieman vaivaavat, mutteivät nekään enää niin pahasti. Kovasti kuvittelen pienen pientä kumpua itselleni, vaikka taitaa vaan olla lomakiloja ;)

Rv 7+1

ps. sormetkin tuoksuu valkosuklaalle, voisin impata niitä koko ajan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti