tiistai 6. heinäkuuta 2010

Shoppailua

Eilen päätin kantaa korteni kekoon aleostosten suhteen. Löysin kuin löysinkin jotain. Henkkamaukalta löysin ne mammahousut kympillä ja neutraalin paketin bodyja vitosella.



Muualta en löytänyt minkäänlaisia mammavaatteita! En varsinaisesti hakenut ihan hirveästi, mutta vilkaisulla en löytänyt mistään muusta kaupasta mammavaatteita, mihin ihmeeseen ne on piilotettu?!

Vaatteiden lisäksi kävin ostamassa kroketin kympillä, litran mansikoita, dödön ja shampoon + hoitoaineen. Jälkimmäisistä näin aikoinaan Ainon visuaalisesti vaativa -blogissa postauksen, joten ostin samoja tuotteita paketin kun kerta olivat halvennuksessa (19,90 e).


Illalla käytiin vielä rannalla ja pulahdin lämpimään veteenkin. Nukuin aamulla liian pitkään (kymmeneen?!) joten missasin rantsukutsun kollegani ja hänen puolitoistavuotiaan pojan kanssa. No, illalla ehkä sitten taas.

Tänä kesänä olen tehnyt henkilökohtaisen ennätyksen. Olen palanut vain kerran vähän olkapäästä ja olen tällä hetkellä jopa hyvin päivettynyt! Hyvä minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti