sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Lomakilot

Voi voi lomakilot! Kolme kiloa tullut sitten kesäkuun puolenvälin, tosin onhan tässä mässätty ja rötvättykin varmasti sen edestä. Onneksi arki alkaa taas pian ja sen myötä säännölliset rutiinit, jumpat ja säännöllinen (ja terveellisempi) syöminen. Jospa se helpottaisi. Tänään ajattelin mennä BodyPumpiin ja sen jälkeen BodyBalanceen.
Eilen hemmottelin itseäni hieman, suihkussa kuorin kasvot ja kropan, laitoin naamaan vielä yrttinaamionkin ja läträsin suihkussa. Nypin kulmakarvat ja värjäsin silmäripset. Lopuksi vielä rasvasin itseni kunnolla ja laitoin jalkoihinkin jalkavoiteen. Olo oli ihanan pehmeä tuon jälkeen! Ja nyt on taas vähän ihmismäisempikin olo kun on kulmat ojennuksessa ja ripsissä väriä :)

Mies kysyi eilen, että onko nännini kasvaneet. No ei nyt sentään, mutta ne ovat (ilmeisesti) tummentuneet huomattavasti. Kyllähän ne isommilta siis näytää. Tissit on edelleen tiellä joka yö asentoa vaihtaessa, mutta onneksi ne eivät kipuile normaalielämässä. Tänään tuli taas vessassa käydessä pyyhkäistäessä rusehtavaa valkovuotoa, vähän isompikin määrä. Tosin silti vain paperiin pyyhkäistäessä. Vaikka pienen pieni ääni takaraivossa huolehtii keskenmenosta, suhtaudun tähän raskauteen naiivin hyväuskoisesti. Kaikki menee hyvin. Toivon, että positiivinen asenne johtaa positiiviseen tulokseen :) Ja eikös nuo vuodot ole ihan normaaleja raskauden aikana kuitenkin..? Yritän olla huolehtimatta liikoja, vähentää huomattavasti stressiä. Nyt kuitenkin olen jo mieltänyt olevani raskaana, joten jos keskenmeno tulisi, tippuisin aika korkealta. Mutta näinhän ei käy, sillä uskomuksella mennään eteenpäin!

Eilen katsottiin surkea avaruus-scifi-elokuva, Pandorum. Ei kannata katsoa. Eilen aloin myös katsoa Mullan Alla sarjaa taas piiiitkästä aikaa. Aikoinaan kun se tuli Canal+:lta (silloin kun se joskus oli vanhemmillani) seurasin sitä. Vaikuttihan se ihan hauskalta vieläkin. En muista enää tapahtumia mutta muistan henkilöhahmot. 

Nukuin viime yönä pitkästä aikaa kunnolla. Olo on levännyt, ehkä vähän jopa energinen. Voisi siis siivoilla tänään. Täytyy kuitenkin säästää vähän energiaa iltapäivän jumppiinkin!

Rv 7+5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti