maanantai 12. heinäkuuta 2010

Paluu arkeen

Näin sitä ollaan ahkerana töissä. Heräsin virkeänä herätyskellon soittoon ja hieman jälkeen kahdeksan olin työpaikalla. Koneen käynnistymiseen meni puolisen tuntia, sähköpostin siivoamiseen tunti ja sitten yritin alkaa työn tekoon. Ohjelmat eivät oikeen jaksa tehdä tämän työkoneromun kanssa yhteistyötä, joten aika nopeasti luovutin ja päätin että jatkan tietokonehommia taas kotona.
Ensimmäinen työkaveri tuli töihin yhdentoista aikaan ja totesi minulle, että mene vain kotiin, ei täällä kukaan ole töissä näin kesäisin kun syksyllä kuitenkin painetaan töitä senkin edestä. No, samapa se olisi kotona tehdä näitä hommia kun ei täälläkään ilmastointi toimi.

Mukavan leppoisa aloitus viikolle :) Lihakset vähän kipuilee eilisestä ihanasta treenistä, päätin pitää tänään lepopäivän, etten aloittaisi liian rankasti. Huomenna on se eka neuvola, mutta illalla ajattelin käydä taas vähän pumppailemassa habaa.
Ajattelin taas kiinnittää syömiseen huomiota ja aloitin ruokapäiväkirjan pitämisen netissä. Tuskin jaksan pitää sitä taas kuukautta-paria pidempään, mutta se aina riittää ryhdistäytymiseen.

Yöllä vessaan noustessa tajusin, että rintani ovat turpeat ja kipeät enimmäkseen öisin. Noustessa tuntuu välillä ihan pahalta rinnoissa ja asennon vaihtaminen on jopa tuskaista. No, onneksi eivät päivällä kipuile. Rintaliiviostoksille olisi kuitenkin kohta mentävä. Ehkä ensikuun palkasta sitten. Nyt palkka meni bensoihin ja ruokaan, sen verran hyvin tuli syötyä lomalla. Mutta niin sitä pitääkin tehdä. Sitä varten loma on :)

Keskittymiskyky ei oikein riitä mihinkään, pikkuasioita olen saanut hoidettua mutta en mitään suurta. No, sainpa yhden ison asian alkuun, mutta siihenkin tarvitsen sitä kotikonetta nyt. Taidan siis smurffailla netissä hetken ja sitten lähteä ruokakaupan kautta kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti