keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Jacob on HOT!

Eilen (tänään) kävin katsomassa Twilight sagan kolmannen elokuvan Eclipsen. Pidin ensimmäisestä elokuvasta (Twilight), mutta toinen elokuva (New Moon) oli pettymys. Niinpä odotin aika paljon tältä kolmannelta pläjäykseltä. Päivänäytöksissä ei ollut yhtään vapaata paikkaa enää ystäväni varatessa lippuja, joten menimme yönäytökseen. Kymmenen aikaan alkoi väsymys painaa, mutta taistelin sinne puoleen yöhön asti. Ja kyllä kannatti! Kakkoselokuvassa minua tökki todella pahasti Jacobin liian lihaksikkaan vartalon palvominen, kolmanteen elokuvaan sitä oli pehmennetty ja ai että mikä pakkaus! Uuh! Oli kyllä niin nam nam ;)
Elokuvassa oli mukavasti huumoria ja toimintaa, ja paljon suutelua (voi sitä teinipoikarukkaa joka istui vieressäni ja oli selkeästi epämukavissaan kaikissa intiimeissä kohtauksissa :D). Ja kerroinko jo, että Jacob oli hot?! Erityisesti kohtaus, josa Bella ja Jacob suutelevat, sai kylmät väreet kulkemaan selkääni ja käsiäni pitkin. Voi kun minua suudeltaisiin samanlaisessa paikassa, samanlaisella intohimolla, samanlainen mies. (Ei sillä, rakastan miestäni koko sydämestäni.) Mutta taisin jo mainita, että se Jacob oli NIIN HOT!!!

Noniin, se elokuvista, tulisi pian DVD:nä niin pääsisin taas fiilistelemään Jacobia.., eikun leffaa. ;)


Eilen kerroin masuasukista sille viimeisellekin ystävälle, joka tiesi meidän yrittävän lasta. Hänkin oli niin innoissaan! Välillä tuntuu ihan hassulta, kun kaikki ovat enemmän innoissaan kuin minä. Vaikka naiivisti odotan että tietysti kaikki on OK (kun olen ensikertaa raskaana, minulla ei ole ollut mitään vuotoja eikä hälyyttäviä oireita tai niiden puutetta), en siltikään osaa uskoa tähän ihan täysin. Mahaa turvottaa ja se näyttää ihan raskausmasulta jo, etenkin puolesta päivästä eteenpäin. Vaikka itse turvotuksen tunne on jo ohi.


Mahakivut ja yöjuoksut helpottivat kun ostin Actimelin korviketta (Rainbown Tehojuomaa, puolet halvempi). Tissit jatkavat turpoamistaan. Tällä viikolla paikalle ilmaantuivat selkäkivut, jotka tulevat mahakipuilun yllättäessä. Lisäksi naama on alkanut kukkia (ihana järkyttävä patti keskellä leukaa).

Eilen laitettiin myös kortit vanhemmille. Kortissa on nallen kuva, ja siinä lukee, että "Unelmilla ei ole parasta ennen päivää", taakse kirjoitin ...paitsi jos kaikki menee hyvin, niin helmikuussa 2011. Huomenna on odotettavissa itkunsekaisia puheluita :) Emme halunneet kertoa asiasta puhelimitse ja koska molemman vanhemmat asuvat sen verran kaukana, emme ole juuri menossa käymään kummankaan luona. Ja minusta olisi epäreilua kertoa toiselle aiemmin kuin toiselle, tai kasvotusten toiselle ja puhelimella toiselle. Joten päädyimme laittamaan kortit, jääpä jokin fyysinen muistokin uutisista :)

Ja vielä asiasta kukkaruukkuun, kylkeni ovat ah niin ihanan kipeät! Kävin eilenkin BodyBalancessa (ajattelin mennä tänäänkin) ja nyt kun liikkeet ja sarjat olivat suureksi osaksi tuttuja, sain lihakset kipeiksi. Ihanaa :) Eilen oli myös omaohjaaja aika, ja hän kertoi hyviä vinkkejä selän kunnossapitoon ja rohkaisi kertomalla, että eräs ohjaaja oli ollut maanantaina vetämässä BodyPumpia, ja keskiviikkona oli synnyttämässä. Pyritäänpäs samaan ;) Onneksi en nyt aloittanut liikuntaa, niin uskallankin liikkua, en riko paikkojani. Ja tunnen omat rajani. Samaa sanoi ohjaajakin, ja kertoi, että hänen mielestään hänen ei tarvitse tehdä minulle erikseen mitään ohjelmaa tai antaa erityisiä vinkkejä, kun kuulemma osaan varmasti itse kuunnella kroppaani ja liikkua hyvin. Kunhan muistan ottaa rauhallisesti jos tuntuu pahalta. Näin aion toimia.

Rv 6+1

ps. Pionit olivat puhjenneet kukkaan juhannuksena.
 pps. voi että se Jacob oli niin HOT!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti