torstai 1. heinäkuuta 2010

Puhelu

Tänään odotan kahta puhelinsoittoa. Tänään toissapäivänä laittamani korttien pitäisi olla perillä. Jännittää, mutta olen innoissani. Tiedän uutisten olevan toivottuja. En tiedä varmaksi ovatko omat vanhempani mökillä vai kaupungissa, jos ovat mökillä, eivät saa korttia vielä. Veljeni saattaa käydä kastelemassa kukkia ja nähdä kortin. Ja soittaa vanhemmillenikin, jos ymmärtää kortin viestin. Toivoisin kuitenkin, että he saisivat uutiset kortin kautta, sillä se oli alkuperäinen tarkoitukseni.


Jännittää, kun ajattelen asiaa. Kulkisipa posti nopeasti! Ja ennen viittä, sillä silloin meillä alkaa taas peli-ilta ja paikalla on kavereita, jotka eivät tiedä myttysestä.

Eilen oli totaalinen öllötyspäivä. Koko ajan oli paha olo ja ruoka ei maistunut. Pääsin ylös sen verran, että hain pyöräni keskustasta, ja senkin tein vasta ihan illalla. Onneksi olen lomalla, enkä siis välitä (k)öllötyspäivistä :)

Meillä on tänään miehen kanssa vuosipäivä, olemme olleet virallisesti yhdessä viisi vuotta. Vaikka tuntuukin siltä, että olisimme tunteneet toisemme aina. Viisi vuotta on niin lyhyt aika, meistä tuntuu, että olisimme olleet yhdessä jo yhden eliniän, vaikka molemmilla on se "aikaisempikin" elämä takana.
Suunnitelmissa on mennä juhlistamaan vuosipäivää ravintolaan. Täytyy vain valita paikka, jossa saisi raikasta salaattia, sillä mikään muu kuin raikas ruoka ei tunnu maistuvan. Syynä lienee niin myttynen, kuin hellekin. Tälle päivälle on luvattu ukkosta, tulisipa oikein kunnon myrsky! Se puhdistaisi ja raikastaisi ilman niin, että saisi taas henkeä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti