sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Aurinko paistaa vieläkin

Oi mahtavuus mikä keli on ollut! Perjantaina karkasin töistä hieman aiemmin salille ja sieltä kotiin. Kävin kävelyllä ja hain meille kaupasta jäätelöt. Eilen puuhailin koko aamupäivän pihalla villiviinin kimpussa ja laajensin kissojen häkkiä. Villiviini kun oli jo vähän liian pitkällä ja tiellä, niin karsin sitä oikein rankalla kädellä. Nyt pääsen itse ohjailemaan, että minne se kasvaa. Joukossa oli myös kasa kuolleita oksia. Ei ollut edellinen asukas hoitanut tätäkään kasvia. Tsot tsot.

Nyt on kädet naarmuilla, tikku käsivarressa (ei saatu pois) ja lihakset kipeänä :D

Iltapäivällä lähdimme köröttelemään miehen mökille, ja anoppi ja appiukkokin olivat siellä. Istuttiin laiturilla, saunottiin ja kastettiin talviturkit! Oli kyllä NIIN ihanaa! Ajeltiin vielä yöllä takaisin kotiin, kun mulla oli piilarit päässä eikä laseja mukana, niin ei voitu jäädä yöksi. Ja kissat ovat tyytyväisempiä kun ollaan yöt kotona, oltiin viime viikonloppuna jo yksi yö poissa, niin ei viitsi heti peräkkäisenä viikonloppuna taas.

Tänään aion vain olla. Tai no, yritän suostutella miehen puutarhakaupoille ostamaan kanankakkaa :D

Niin, ja kp 24, lähes kaikki oireet edelleen kadoksissa. Mahan turvotus on laskenut ihan kokonaan ja menkkajuilinnat hävinneet. Joitain tuntemuksia on edelleen päivittäin mahassa kuitenkin. Alaselkää ei ole särkenyt sitten viime viikon ja nännejäkään ei juuri enää arista. Vähän kuitenkin. Vessassa ramppaaminen kuitenkin jatkuu.
Näin toissayönä unta, että sain raskaustestissä positiivisen tuloksen. Ensi viikollahan sitä alkaa uskaltaa testata, jos menkat ei ala. Vähän jänskättää, mutta alan olla jo aika skeptinen.

Nyt olen vihdoin taas aamuvirkku! Tällä viikolla olen herännyt pari kertaa ennen kellonsoittoa ja joka aamu seitsemän aikaan avaan silmät siinä luulossa, että kello on yhdeksän. Ihan mahtavaa! Johan se väsymys kestikin puoli vuotta.

Ja hei, Haaveista totta? -blogissa on Arvatkaa mitä -arvonta?.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti