perjantai 30. huhtikuuta 2010

Vappu!

Huh huh mikä viikko. Onneksi se on pian takana. Töissä oli taas aika vaativia puuhia, ylitöiksi ei onneksi kuitenkaan mennyt. Mutta olen silti aika poikki. Enää ihan pieni rutistus ja sitten suuntaan kuntosalin kautta kotiin. Vappuaaton suunnitelmiin kuuluu tällä hetkellä grillailu omalla patiolla ja löhöily omalla sohvalla. Emme aio lähteä minnekään, sillä ilma on kovin harmaa, sateinen ja kylmä, ja tämän lisäksi tulen huomennakin piipahtamaan töissä.

Mutta rauhallinen vappu sopii meille oikein hyvin, opiskeluaikojen villit vappumeiningit ovat taakse jäänyttä aikaa, enkä katso sitä pahalla. Muutenkin tuo alkoholi on maistunut minulle aika huonosti viimeisen kolmen vuoden aikana, koko ajan vain vähenee. Pari viikonloppua sitten päätettiin miehen kanssa, että nyt ryypätään kavereiden kanssa. Alku alkoi hyvin, juoma maistui, tosin join aina välissä lasin vettä, ettei tule nestehukka. Baariin kun lähdettiin, huomasin olevani vain pienessä hiprakassa eikä juoma maistunut. Kotiin tullessa tuntui, etten ollut enää edes humalassa. Aamulla nousin pirteänä pyykin pesuun ja olin tyytyväinen, ettei ollut edes väsymystä. Nytkin mietin ostaisinko pullon valkkaria seuraavan parin viikonlopun tarpeiksi, tai yhden saunasiiderin. Ei tehnyt mieli kumpaakaan, joten en ostanut mitään.

En valita. Olen vain tyytyväinen ettei alkoholi maistu. Olen kuitenkin joskus elänyt pelossa, että minusta tulee alkoholisti. Onneksi vielä toistaiseksi näyttää hyvältä. Olen myös sortunut miehen ylianalysoimiseen, tosin en koskaan sano kuin aiheesta ja mies tietää taustani. Ja onneksi ymmärtää.

Höpöttelin töiden tuoksinnassa kollegan kanssa teini-ikäisten ryyppäämisestä, hänellä kun on teini-ikäisiä sisaruksia. Itse en koskaan harrastanut sitä (teini-ikäilyä kylläkin ;), enkä halunnutkaan. Olinhan silloin sitä mieltä, että minusta tulee absolutisti.
Mies taas kertoo, että hänen ollessaan 15-16 -vuotias hänen vanhempansa ostivat hänelle ja kavereillensa juotavaa ja ne juotiin kotona. Mielestäni todella hyvä menetelmä, se kokeilunhalu tulee tyydytettyä turvallisissa olosuhteissa aikuisen läsnäollessa.

Miten teillä on toimittu nuorten alkoholin käytön kanssa? Miten itse toimit ollessasi teini?

Mutta nyt vielä viimeiset työt tälle päivälle, 

Oikein hyvää vappua kaikille!

ps. kp 5 ekaa luomukiertoa, ei ihmeellisempiä tuntemuksia, kuin että seksi tuntuu maistuvan :D Jos kierto olisikin normaalihko, viikon päästä olisi hedelmälliset päivät käsillä!

EDIT. Tai siis niin kp 9:hän se oikeasti on kun ihan oikeasti ajattelen asiaa! :D Odotin vain niin innolla sitä päivää, kun olisin aloittanut uuden pillerilaatan, vaikka sehän oli tyhjennysvuodon viimeinen päivä! Mutta hyppäsi viikolla tämä odottelu eteenpäin, kannatti sekoilla!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti