tiistai 27. huhtikuuta 2010

Kynsilakka

Sain taas vihdoin laitettua kynsilakan kynsiin ja nyt on taas olo naisellisempi ja omempi :)

Viime syksynä löysin TÄYDELLISEN kynsilakan. Töissä joudun pitämään paljon kumihanskoja käsissä ja puuvillahansikkaista huolimatta pidemmät hanskatunnit tuppaavat tappamaan käsien ihon ja kynnet. Työpaikalla on onneksi hyvät rasvat hoitamaan ihon mutta kynnet liuskoittuvat todella helposti. Olen aina pitänyt kynsilakoista, mutta en jaksa ylläpitää vaaleita kynsilakkoja, sillä en kiinnitä tarpeeksi huomiota kun se lähtee pois. Liian huomaamaton. Ja en ole aiemmin löytänyt hyvää sävyä tummaan kynsilakkaan, joka ei olisi liian naisellinen (eli punainen) tai liian musta.

Viime syksynä törmäsin MaxFactorin Copper Flame sävyyn ja se on juuri täydellinen! Tumman ruskea, mukana vähän kiillettä sähäkkyyttä tuomaan. Sopiva sävy arkeen ja juhlaan. Sopii tosi pitkille kynsille, mutta myös vähän lyhyemmille. Pysyy yllättävän kauan (minulla kun lähtee normaalielämässä kynsilakka heti, tämä pysyy hanskattomina päivinä jopa pari päivää!), ja kuivuu nopeasti. Se oli jotenkin heti minun juttuni.

 Kuva täältä.

Lomalla en laittanut kynsilakkaa, sillä kädet olivat aika huonossa kunnossa ja keskityin niiden rasvaamiseen. Nyt ryhdistäydyin ja lakkasin kynnet samalla kun katsoin Suomen Huippumalli Haussa -ohjelmaa. Heti tuli parempi olo :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti