sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Kiirusta pitää

Illan karonkka meni hyvin. Ruoka oli suurelta osin maittavaa, harmi vain että pääruokani ei oikein maistunut minulle, siinä oli jokin mauste tai maku josta en pitänyt. En millään ole vielä toistaiseksi saanut päähäni, että mikä maku se on, vaikka se olikin etäisesti tuttu. Oltiin kotona yhden maissa yöllä, ei lähdetty jatkoille, sillä pääsyliput olisivat maksaneet 10 euroa. Ennen pehkuihin painumista vielä syötiin päivän sapuskat pois. Sen verran tuli viiniä juotua raflassa, että nukuin yön hieman levottomasti.

Jossain määrin yllätyksekseni sain tietää eilen illalla, että suurella osalla miehen ryhmän henkilöstöstä on lapsia. Pienempiä sellaisia. Illalla juuri ennen nukkumaanmenoa vauvakuumeilin miehelle vähän varovasti. Sanoin, että kovasti haluaisin lapsen hänen kanssaan, ja kerroin tästä havainnosta jonka tänään illalla tein. Mies vain totesi, että "Niin, niinhän niillä monella on". Mutta eipä tullut tuhahteluja tai muuta haihattelusta syyttelyä ;)

Ensi viikko tulee olemaan taas kovin kiireinen. Töissä on tosi paljon puuhaa, huomennakin täytyy mennä jo seitsemään töihin, että saan aamusta tehtyä muutaman homman. Päivällä on sitten se seminaari, jossa on myös minun esitykseni, joten pitää jättää pari tuntia paniikkiaikaa ennen sitä. Kotiin tuskin pääsee ennen viittä, sillä seminaarin jälkeen pitää vielä mennä labraan hetkeksi, jotta saan laitettua tiistaiaamun hommia varten tavarat valmiiksi.

Mutta nyt vohvelinpaistoon. Tänään on taas pitkästä aikaa peli-ilta, ja päätin tehdä meille vohveleita :) Pitkästä aikaa niitäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti