sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Illanviettoa

Eilen vietimme parin kaverin kanssa iltaa. Pääaisassa kittasimme olutta ja siideriä ja puhuimme paskaa. Oli kyllä hauskaa. Olimme päättäneet lähteä meidän lähellä olevaan paikalliseen, jossa emme olleet koskaan aiemmin käyneet. Ennen lähtöä pelasimme peliä, jossa piti luetella numeroita, aloittaen yhdestä ja edetä järjestyksessä eteenpäin. Aina kun luku on seitsemällä jaollinen, luvussa on numero seitsemän tai kaksi samaa numeroa, pitää sanoa KÄNNISSÄ ja suunta vaihtuu. Pääsimme parhaimmillaan 58 asti, monta kertaa pelimme päättyi lukuun 22. En ollut kovin pahasti edes humalassa mutta kyllä oli hauskaa!

Huomasin illan aikana kun höpöttelimme ystävien kanssa, että jossain vaiheessa tuli puhetta lapsista ja mies alkoi puhua "Sitten kun meidän lapsi sitä ja tätä". Hymyilin itsekseni, sillä mies ei ole aiemmin puhunut tällaisia edes minun kanssani :)

Yksi ystävä näytti myös tämän Sleep Talkin' Man -blogin ja se on ihan mahtava! Nauroimme vedet silmissä ja jaoimme omia kokemuksiamme. Parhaimpia mitä olen miehen suusta kuullut meni jotenkin näin:

"Muminaa.... Sanokaa sille Bushille että mä oon ihan vitusti" .... "LOLOLOLLOLOL" :D

Mieleni tekee pizzaa. Ei ollut enää illalla lähipizzeria auki, ajattelin ehdottaa miehelle josko kävisimme vähän virkistäytymässä ulkoilmassa ja hakisimme tämän päivän ruuaksi pizzaa. Kamalaa rötväämistä! Pitää kyllä edes pyykkiä pestä tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti