maanantai 19. huhtikuuta 2010

Ensimmäinen vapaapäivä

Ensimmäinen vapaapäivä on leppoisasta alusta huolimatta ollut touhukas. Aamulla heräsin herätyskelloon, enkä nukahtanut enää takaisin. En siitä huolimatta edes harkinnut sängystä nousua ennenkuin mies oli lähtenyt töihin. Juuri kun ajattelin nousta, hyppäsi pienempi kissa sänkyyn seurakseni ja käpertyi selkääni vasten hurisemaan. No eihän siitä mihinkään voinut lähteä. Lisäksi hetkeä myöhemmin kollipoikakin hyppäsi jalkoihini ja käpertyi sinne nukkumaan. Tulihan siinä sitten vielä tunniksi uni minullekin :)

Polkaisin ensimmäiset polkaisut pyörällä tälle keväälle. Sotkin aamulla salille työpaikan suuntaan ja vietin siellä hyvän puolitoistatuntisen. Kävin ruokalassa lounaalla ja siitä suuntasin hetkeksi töihin. Tein työt, juorusin ja söin suklaakakkua kahvihuoneessa ja polkaisin takaisin kotiin. Jostain syystä aamulla jo teki mieli viilistä, joten kotiin tullessa kipaisin kaupan kautta ja ostin viiliksen ja greippimehua ;)

Päivä onkin jo niin pitkällä, että päätin että tänään en tee enää muuta. Huomenna ajattelin käydä kaupungissa heti aamusta. Täytyy käydä uusimassa kirjastokortti, ostamassa lahjakorttikonserttiliput, uusimassa ajokortti poliisiasemalla ja ottaa uudet kuvat sitä varten, matkapuhelinmyymälässä muuttamassa nimi... Olikohan vielä jotain muuta... Töissäkin pitää piipahtaa taas, mutta onneksi työpaikka on lähes matkan varrella, ja voin taas käydä ruokalassa lounaalla.

Nyt menen pötkölleen sohvalle neljännen House of Night kirjan pariin. Mukaansatempaava sarja, tosin en usko että tulen lukemaan kirjoja enää toista kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti