lauantai 17. huhtikuuta 2010

!!!

Olin oikeassa! Olin oikeassa!

Eilen mies oli työpäivän jälkeen todella rentoutunut, sillä yksi paha palaveri oli ohi ja se meni hyvin. Ilmapiiri oli rentoutunut ja levollinen. Itselläni oli huonohko päivä, aamun työt ei menneet putkeen ja olin aikas pahalla tuulella. Tuuleni kuitenkin helpottui päivän myötä.

Katsoimme illalla Matkalla Perditioniin (elokuva yllätti positiivisesti). Pitkästä aikaa mies tuli nukkumaan kanssani samaan aikaan, vaikka yleensä viikonloppuisin valvoo hieman myöhempään. Avasin keskustelun lapsesta ja sanoin, että jos sitä asiaa aletaan tosissaan miettiä, niin sitä pitäisi alkaa nyt tosissaan miettiä. Hetken hiljaisuuden jälkeen mies vastasi "Tiedän.". Keskustelu harhaili lapsista kissoihin ja käsien ihottumaan, mutta palasi takaisin pian. Mies sanoi, että kyllähän se voisi olla asiallista nyt miettiä. Kyseli jo isyyslomista ja suunnitteli milloin se lapsi aikasintaan voisi tulla. (Hän on siis ihan tosissaan!) :D

Päätimme, että katsotaan nyt siihen asti, kun mies saa varmasti sen paikan uudessa ryhmässä (vaikka itsekin sanoi, että kyllä se hyvältä näyttää). Ymmärrän kuitenkin täysin tämän odottelunhalun, itse olen samanlainen, samassa tilanteessa haluaisin itsekin odottaa siihen, että kaikki on varmasti varmaa. Ja tämä asia selvinnee vielä tässä kuussa.

Mutta mies on samoilla kannoilla kanssani ja pian saatetaan lopettaa ehkäisy ja sitten !!! Ihanaa mutta pelottavaa. Jännittää. Nyt kun tämä hetki on käsillä, ajatus "Onko tämä sittenkään hyvä idea" pinkoilee silloin tällöin päässäni. En anna pelolle valtaa vaan aion olla tässä mukana. Olen niin innoissani! Vuoden päästä meillä saattaa olla jo oma nyytti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti