maanantai 1. maaliskuuta 2010

Vieraita ja leikkejä

Myös sunnuntai jatkui kiireisenä. Kävin taas aamulla töissä, kotiin päästyä syötiin pikaisesti ja valmistauduttiin vieraiden saapumiseen. Ystäväni tuli käymään lastensa kanssa, nuorimmainen oli tämä "kissakohtaamisen" toinen osapuoli mutta mitä ilmeisemmin toipunut traumastaan. Hän on nyt vuoden ikäinen. Vanhempi tyttö taas on nyt noin kuusivuotias. Meidän pienempi kissa vietti koko ajan yläkerrassa piilossa vauvalta, mutta nuorempi tyttö sai kyllä mennä lähelle ihan normaalisti. Kissa toipui kuitenkin vierailusta ennätysvauhtia, tuli alakertaan hyvin pian vieraiden lähdettyä, tähän asti kun siihen on mennyt jokunen tovi. Suurempi kissa taas ei ollut moksiskaan.

Oli hauska huomata miten sitä vauvat on kyllä ihan niin persoonia jo ihan pienestä pitäen. Työkaverini poika kun ei millään tahdo olla sylissä ja on menossa koko ajan, niin tämä tyttö taas haluaa olla sylissä koko ajan eikä lähde äitinsä luota kauas. Tytölle myös iski kiukku todella helposti, mutta leppyi siitä myös ihan yhtä nopeasti. Vanhempi tyttö taas oli niin ilmetty äitinsä, olemme tunteneet toisemme ala-asteelta asti ja samanlainen kova touhuaja äitinsäkin oli silloin.

Vieraiden lähdettyä ei mennyt kuin vartti niin seuraavat ihmiset saapuivat jo paikalle, meillä oli taas peli-ilta kavereiden kesken. Yhdeksältä pääsimme omaan rauhaan, yhden Housen jälkeen oli jo aika mennä nukkumaan. Tai no, vähän testailemaan uusia "leluja". Löysimme Citymarketista "aikuisten leluosaston" ja ostimme liukkaria muutama viikko sitten. Vaikka touhu ei yleensä ole meillä kuivaa, oli liukkari kuitenkin hyvä ostos. Tykkäsimme molemmat. Nyt päätimme kokeilla kiihoitusrengasta ja se puolestaan oli pettymys. En tiedä eikö se vain osunut oikeaan kohtaan vai emmekö vain osanneet käyttää sitä, mutta värinä ei tuntunut juuri miltään ja hävitti meidän molempien tuntoaistin. Lopussa värinä myös hävisi täysin muun liikehdinnän tuoksinnassa. Päädyimme lopputulokseen, että ei osteta enää uudestaan ja käytetään noiden patterit loppuun esileikissä.

Tänään olisi taas treenit, mutta taidamme suorittaa omat trenailut kotona lumenluonnin parissa. Plussa-asteet tiputtivat eilen kaikki lumet valokatteen päältä alas (olin juuri käynyt luomassa edelliset tiputukset pois). Nyt takapihalta ei pääse minnekään minun mittaisten lumikinosten takia. Ja täytyy luoda ne nyt pois ennen kuin pakkaset tulevat taas. Myös meidän uusi tuoli on saapunut vihdoinkin rahtiin, täytyy hakea se pois ja käydä vaihtamassa samalla se pöytä, tosin nämä täytyy tehdä vasta huomenna. Rahtiyhtiölle kun pitää soittaa vuorokautta aiemmin että nyt tultaisiin hakemaan. Ja siinähän se huominenkin päivä meni.

Tasan kuukauden päästä olen vaimo! :) Täytynee alkaa harjoitella uuden nimen kirjoittamista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti