torstai 4. maaliskuuta 2010

Vapaapäivä

Ohhoh se on jo torstai! Viikko on ollut todella kiireinen, olen ollut ylitöissä joka päivä ja illat on menneet yhtiökokouksen ja (vihdoin) saapuneiden tuolien ja pöydän kokoamisessa. Saimme tosiaan vihdoin sen uuden tuolin ja haimme samalla toisen pöydän Suomi Soffasta. Tuolit toimitettiin kahden paketissa ja haimme ne ensin rahdista ennen kuin suuntasimme itse liikkeeseen vaihtamaan pöytää. Saimme pöydän ja myyjä nappasi tuolipaketin ja huikkasi "Hakekaa sit se tuoli sieltä rahdista.". Huutelimme hätääntynenä "Eiku noi ON ne uudet tuolit, toimittivat kahden pakkauksessa mutta me tarvitaan vain yksi.". Myyjä tuijotti hetken tuolipakettia ja lykkäsi sen meille, "Pitäkää molemmat niin on hyvä mieli kaikilla.". Saatiin siis yksi satasen tuoli ilmaiseksi! Nyt meillä on sitten pöytä ja viisi tuolia :D

Jäin tänään kotiin pitämään lähes vapaapäivää. Täytyy viimeistellä yksi konferenssiesitys, jonka esitän perjantaina harjoituksen vuoksi. Onneksi sain sen jo aika hyvään kuntoon eilen. Vähän täytyy vain miettiä mitä sanon missäkin kohdassa, mutta en aio tankata esitystä koko päivää. Konferenssi on vasta kahden viikon päästä, joten ehdin panikoida sitä ensi viikollakin. Koska olen ollut nyt monena viikonloppuna töissä ja tulen olemaan koko tämän kuun joka ikinen viikonloppu töissä, päätin ottaa yhden vapaapäivän keskelle viikkoa. Pakko saada vähän lepiä.

Ja tämä lepääminenhän sisältää tyypillisesti kotitöitä. Meidän kollipoika on nyt jostain syystä alkanut merkkailla (leikattu kolli!) ja olohuoneen verho on jo toista kertaa pesussa. Luimme jostain, että kissat eivät pidä folion päällä kävelystä (sitruuna, pesuaineilla puunaaminen tai Feliway kun eivät auta!), niin olemme nyt vuoranneet tyypillisiä merkkauspaikkoja foliolla. Hassultahan se näyttää mutta toistaiseksi merkkailua ei ole ollut. Mitä lie kevättä rinnassa tuollakin möllykällä! Lisäksi aion vähän harrastaa hyötyliikuntaa ja menen luomaan lunta meidän parkkipaikalle ja takapihalle. Tänä keväänä voisi koittaa pitää pation lumettomana niin olisi kuivaa vähän aiemmin sielläkin. Aamulla (tai onhan se vieläkin aamua) olin jo tehokkaana kahdeksalta, siivosin vihdoin kuiva-ainekaapit ja puunailin keittiötä.

Aion myös lipittää paljon teetä. Menkat alkoivat tänään todella runsaina (?!) ja mahassa myllertää. Jostain syystä kahvi ei ole oikein maistunut aamukahvin lisäksi joten siirryin teen juomiseen. Ja sehän olikin ihan tosi hyvää! Ostin teetä ja sellaisen "design-hauduttimen" töihin (designin näköinen mutta ei kallis!), joka on metallinen putki ja toimii hyvin sekoittajana.

Aion myös pelata PS3:lla Little Big Planetia sekä mahdollisesti torkkua pienet päikkärit! Ruoaksi teen broilerin koiven kera nuudelin, tsatsikin ja porkkanasalaatin. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti