sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Tukkaa ja True Bloodia

Viikonloppu on taas mennyt ohi niin että hurahtaa. Myös häästressi laukesi.

Kävin perjantaina ystäväni luona parturoitavana. Hän kävi puhuttelussa (tosin opintopäällikkö ei koskaan tullut paikalle) ja sai kuulemma poissaolon. Hiukset saivat punertavanruskean värin, latva on tummempi kuin juuret vanhan värin ansiosta. Tukkaa kerrostettiin ihan reilulla kädellä ja ystäväni sanoi, että haluaisi kerrostaa enemmänkin kunhan häät ovat ohi. Hääkampaukselle kun sopii paremmin nyt tämä.


Pituutta ei juurikaan lähtenyt mutta olo on paljon keveämpi. Normaalisti tukkani ei ole ihan noin suora, nyt se on föönattu kuivaksi mutta muuten se jätettiin muotoilematta kampausta ajatellen.

Olin kyllä todella tyytyväinen mallikampaukseen (ja uuteen väriin ja malliin), olin tulostanut muutaman kuvan netistä ja yhdistelin niistä ideoita. Iso nuttura toiselle puolelle päätä ja kiharaa. Ostin pukuvuokraamosta pienen ruusukamman tukkaan laitettavaksi. Ystäväni sai heti kerralla minua miellyttävän kokonaisuuden luotua. Aikaa kampauksen tekoon meni yhteensä vähän vajaa kolme tuntia taukoineen. Kaksi tuntia kiharoiden tekemiseen (ja taas muistin miksen ikinä jaksa itse laittaa tukkaani mitenkään :D) ja puolisen tuntia itse kampauksen tekoon.

Myös suurin osa vieraista on ilmoittanut tulemisestaan, ilmeisesti kutsu oli mennyt muille perille. Onneksi!

Perjantai menikin leppoisasti hemmottelupäivänä, ihanaa kun joku väkersi tukkaa, oli ihan hemmoteltu olo. Varsinkin kun ystäväni sai aikaan juuri haluamani kokonaisuuden. Koskaan en ole saanut edes parturissa näin hyvää kohtelua ja jälkeä! Kaikkiaan tukanlaitto maksoi 7 euroa, maksoin vain materiaalimaksun koululle!

Eilisen vietin True Bloodin parissa. Olen aina ollut suuri vampyyrifani ja kuullut paljon True Bloodista. En kuitenkaan ollut aiemmin löytänyt aikaa sarjan seuraamiselle. Eilen halusin kuitenkin olla tekemättä yhtään mitään.
En yhtään tykkää siitä hampaiden vilautelusta ja myös "Oh Bill!" tulee ulos korvista. En oikein osaa päättää pidänkö sarjasta vai en, kuitenkin olen katsonut sitä jo ensimmäisen tuotantokauden verran ja toinen on nyt menossa. Sarja on jossain määrin yllättävä vaikka valitettavasti välillä ennalta-arvattaviakin kohtauksia tulee. Sarja on kertakaikkisen kummallinen ja ehkä siksi viehättää minua.

Tänään kävin taas töissä. Yritin olla nopea, jotta olisin ehtinyt puoli yhdeltä treeneihin, mutta olin auttamattomasti liian optimistinen. En mitenkään saanut hommia tarpeeksi ajoissa valmiiksi vaikka multitaskasin. No, huomenna voisin käydä aamulla taas salilla, sillä ensi viikolla on ihan kamala kiire. Maanantaina pitää saada sata asiaa tehtyä, sillä olen tiistain ja keskiviikona konferenssissa, ja torstaista sunnuntaihin avustamassa kolleegaani hänen töissään. Mutta maanantaina saamme hakea sormukset! Huomenna on myös RSVP.

Aamulla aurinko paistoi ja ajattelin istuttavani ruukkupuutarhan siemenet, mutta nyt siellä sataa lunta. Joten taidan jättää viherpeukaloinnin sittenkin myöhemmäksi, keväinen olo häipyi auringon myötä. Kyllä ne vielä ehtii istuttaa.

Nyt huokaisen hetken ja katselen lisää True Bloodia. Yritän kerätä voimia ensi viikkoa varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti