sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Kesäkevätkesäkevät

Kesäaika on alkanut! :)

Jotenkin tuntuu että tänä vuonna odotan kevättä ja kesää enemmän kuin koskaan. Voi olla, että se johtuu omasta takapihasta. Aiempina vuosina sellaista kun ei ole ollut ja viime vuonna piti vaan olla ja tutkailla mitä kaikkea takapihalta löytyy kasvien suhteen. Tänä vuonna tiedän mitä odottaa ja pääsen heti hommiin :)

Odotan sitä kun viikonloppuaamuisin voi mennä ulos syömään aamupalan ja illalla voi grillata ilta-auringossa.  Päivällä voi mennä lueskelemaan ja puuhailemaan muuten vaan ihan omalle pienelle takapihalle. Ihanaa!

No, kesää odotellessa leivoin (tosin jo perjantaina lauantain vieraita varten) ihanan raikasta torttua. Ohje on otettu ja hieman muokattu viimeisimmästä Yhteishyvän Ruokamaailmasta, ja hyvää tuli!


Valkosuklaa-limerahkatorttu

150 g Digestive keksejä (täysjyvä)
1 dl juoksevaa margariinia
2 dl kuohukermaa
2 tlk valkosuklaa-limerahkaa (Valion kausimaku)
2 rkl sokeria
1 tl vaniliinisokeria
4 liivatelehteä
valkosuklaata
koristeita

Tee kekseistä ja margariinista muropohja irtopohjavuokaan. Vaahdota kerma ja sokeri, ja lisää joukkoon rahka. Sekoita hyvin. Liota liivatetta kylmässä vedessä ja sulata pieneen määrään vettä. Sekoita rahkavaahdon joukkoon ja kaada seos muropohjan päälle. Tasoita pinta ja raasta tortun päälle valkosuklaata ja/tai koristele haluamallasi tavalla. Itse lisäsin päälle vielä suklaarakeita. Hyydytä ainakin muutama tunti jääkaapissa.

Ja pakko laittaa vielä ihana venkoilukuva meidän tyttelistä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti