tiistai 16. helmikuuta 2010

Tiistain maanantaihaaste

Nappasin Tyylisuuntauksia blogista maanantaihaasteen, mutta otin kuvan vasta tänä aamuna.

Haaste: Tämän aamun aamiainen.


Kulhossa neljänviljan puurohiutaleita veteen tehtynä, seassa karpaloita. Kupissa Presidentti tummapaahtoa, ja pienessä pönikässä Actimel mansikkajuomaa. Jälkimmäinen vatsataudista toipuneen miehen jäämistöä, yleensä meillä ei näitä ole. Lisäksi yksi Multivita ja vettä. Taustalla miehen aamiainen, Profeel jogurttia (ja mysliä).

Söin eilen aamulla ihan samanlaisen aamiaisen, joten toteutuihan se maanantaihaastekin samalla :) Ja tässä haaste sinulle joka luit tämän postauksen, haha! :D

***

Käytiin tänään Suomisoffalla, heillä oli varastossa samanlainen pöytä mutta erilaisella jalankiinnitysmekanismilla. Saamme käydä vaihtamassa pöydän siellä. Mutta tuoli piti tilata taas erikseen, mennee ainakin ensi viikkoon ennenkuin saadaan se. Toivottavasti sitten kaikki on kunnossa. Harmittaa ja rasittaa vain kun pitää ravata edestakaisin. Tänäänkin jäi treenit välistä kun piti käydä hoitamassa tämä asia kuntoon. Pyh. Haetaan uusi pöytä sitten samalla reissulla kun tuoli on saapunut, kyllä tämä pöytä sen aikaa kestää yhdellä ruuvilla.

Ostin kaupasta suklaajäätelöä mielenparantajaksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti