maanantai 15. helmikuuta 2010

Uusi ruokapöytä ja tuolit

Meille kotiutui vihdoinkin ihan oikea, oma ja kovin kaunis keittiön pöytä ja neljä kappaletta tuoleja.


Ostimme pöydän ja tuolit Suomisoffalta, saimme ne alle puoleen hintaan alennusten takia, yhteensä hintaa tuli vähän vajaa 300 euroa. Kuorma oli tulossa kotipaikkakunnallemme seuraavaksi viikoksi. Kun mitään ei kuulunut, soitin myymälään. "Juu, teidän tavarat ovat matkalla ensi yönä vasta, eivät ilmeisesti olleet ehtineet edelliseen kuormaan." Ei näemmä niin. Viime perjantaina tuli viesti, että tavarat ovat saapuneet Kiitolinjan varastoon ja ovat haettavissa vuorokauden kuluttua siitä, kun ilmoitamme hakevamme ne. Ja tietysti halli ei ole lauantaisin auki. No tänään viimein haimme kuorman ja kokosimmekin tuoleja ja pöytää koko illan. Yhden tuolin selkänojan ruuvinpaikassa on metallinen tikku, joten sinne ei saa mitään kiinni. Täytyy siis hakea uusi selkänoja. Myöskään pöydän yksi jalka ei mene paikalleen vaan yksi ruuvinpaikka kinnaa vastaan.

Siis miten voi osua näin monta sutta yhdelle kerralle?? Olen kuullut pääasiassa huonoa palautetta Suomisoffasta, koskien lähinnä toimituksia. Ostimme kaksi vuotta sitten sohvan, olohuoneen pöydän, tv-tason ja pienen vitriinin myymälästä ja ei ollut yhtään missään nokan koputtamista. Tiedä sitten mikä ihme tähän tilaukseen (tai huonekalujen laatuun) on tullut... Täytyy käydä tällä viikolla vähän avautumassa mymälään kunhan sinne asti ehtii.


No, mutta nyt minulla on kaunis, lähes täydellinen pöytä ja melkein neljä tuolia :) Ja sain ostaa kauppareissulta tulppaanejakin! Yleensä meillä ei juuri ole leikkokukkia, kun nuo kaksi tuholaista ovat niin uteliaita, että kaatavat kaikki maljakot ja repivät kukat (kaikkea kun pitää ensin vähän töpöttää tassulla, sitten kynnellä ja lopuksi maistaa). Tajusin kuitenkin, että minulla on yksi vankka maljakko jossa pidin pitkään pieniä valoja sisällä. No, liian aikaisin iloitsin vankasta maljakosta, kissat kävivät riehumassa meidän kasviparvella ja katkasivat 10 cm enkelinsiivestäni :(

Onneksi rakas kasvini ei kuitenkaan loukkaannu katkomisesta, vaan saattaa vain innostuakin siitä :) Arkirakkaus blogin postaus sai minut näkemään kukan katkeamisen hyvät puolet, kiitos siitä! :) Olen muuten tuunannut läppärini kannen Suomalaisesta Kirjakaupasta ostetulla kannettavan kannen suojalla, olen tykännyt tosi paljon! Suojaa ja näyttää hyvälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti