lauantai 30. tammikuuta 2010

Raskaustesti vol 1 -

Negaahan se näytti. Toisaalta, olen aikamoisen ajoissa.

Jos tuntemukset jatkuu, koitetaan uudestaan ensi viikon puolessa välissä ja katsellaan kuuluuko menkkoja :)

***

Nukuin viime yönä 10 tuntia, tosin viimeisen tunnin melkoisen levottomasti epämukavia unia nähden. Oli todella vaikeaa saada silmät auki mutta kamala pissahätä vaivasi. Tein aamiaisen, lorvin ja sitten olikin jo lounaan aika. Syötyämme mentiin päikkäreille, jotka venyivätkin kahden tunnin mittaisiksi. Meni tunti sen pöhnän selvittämiseen.

Maha on ollut hieman epätavallinen, turvottaa edelleen mutta ilmaakin tulee. Liekö nämä oirehdinnat olleet vain jumiin jäänyttä ilmaa? Mutta kummastuttaa että se viikon jaksaisi kestää... Yleensä minun myös tekee mieli jotain (herkkuja), mutta nyt olo on jatkuvasti sellainen kuin olisin jo syönyt vatsani täyteen eikä tee mieli kertakaikkisesti mitään. Yritän silti syödä normaaliin tapaan, sillä väsyn kovasti jos en syö ja tulen huonolle tuulelle.

Olen katsellut vauva- ja lastenvaatteita. Itse haluaisin persoonallisia, käytännöllisiä ja mukavia vaatteita lapselleni. Vaatteiden tekeminen itse ei ole ongelma, tosin en ole taitava monimutkaisiin ratkaisuihin. Olen pohdiskellut yksivärisiä vaatteita, joihin voisi itse tuunata kuvia. Kovasti tekisi mieli mennä hypistelemään kaikkea :)

Lorvimislauantai jatkukoon Täydellisten Naisten parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti