perjantai 29. tammikuuta 2010

Raskaustesti vol 1

Tänään kävin ostamassa Clear Bluen raskaustestin (2 kpl/pakkaus) mutta ajattelin malttaa mieleni aamuun. Jos silloin ei näy mitään (testeissä > 50% plussanneet neljää päivää ennen menkkojen oletettua alkamispäivää, ja huomenna on se maaginen raja), onpa vielä toinen testi tarvittaessa myöhemmälle.

Menkkamaiset olot jatkuneet, koko viikon tuntunut ihan siltä että menkat voisi alkaa ihan nyt juuri, samalta tuntuu muutamaa tuntia ennen menkkoja. Ennenkun aloitin syömään e-pillereitä minulla oli todella kivuliaat ja runsaat kuukautiset. Pillereiden myötä niagaran putoukset ja kamalat kivut on hävinneet. Nykyään en juurikaan menkkakipuile, juuri ennen menkkojen alkamista samana päivänä on pieniä tuntemuksia alavatsassa. Siksi nyt tuntuukin niin kummalliselle, että tätä menkkajuilintaa on jatkunut jo viikon ja ajoittan jopa voimakkaampana kuin vuosiin.

Mies huokaili kun sanoin kauppareissulla että nyt käyn kyllä ostamassa sen testin. Mutta eilen illalla jopa itse sanoi "Sitten kun meillä on lapsi niin..." :)

Mutta saa nyt nähdä miten käy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti