maanantai 17. syyskuuta 2012

Myöhäisiä aamuja ja hyviä mieliä

Nyt on viiknloppu testattu kestovaipoilla ja ai että on hyvä mieli. Hyvin piti pissat ja kakat (Eeliksellä on ollut taas maha löysällä varmaankin hampaiden takia, joten Eelis ei ehdi tunnistaa kakkahätää aina ajoissa) sisällä, vaikka vaipat onkin vähän lyhyitä takaapäin ja peppuvako tahtoo vilkkua jos ei ole muita housuja jalassa. Mutta hyvin pysyivät päällä menossa ja Eelis oli kovin mielissään värikkäistä "naps-naps"-vaipoista, esitteli niitä päällään moneen otteeseen :)

Eelis myös tunnisti pissahädän paremmin ja ilmoitti heti jos oli vaipassa pissa. Paljoa en imuja tunkenutkaan vaippoihin, jotta Eelis tuntisi koska vaippa on märkä. Vaipat ovat vain "lähes isoimmalla" asetuksella Eeliksen päällä, vielä on siis varaa kasvaa vähän ja silti pärjätään näillä vaipoilla.

Ja kyllä on hyvä mieli siitäkin, että ei tullut kuin yövaipat vaipparoskikseen, ei kulu raha eikä luonto! :)

ps. pakko hehkuttaa, meillä nukuttiin sunnuntaina puoli yhdeksään! No, itse heräsin vähän seiskan jälkeen (kummallinen nykiminen leukalihaksessa ohimon luon vaivasi yöllä ja aamulla, kuten myös jalkojen särky kun veri ei pääse kunnolla kiertämään tämän mahan takia) mutta makoilin rapsutellen kissoja ja heräillen hiiiitaaaasti. Luksusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti