maanantai 3. syyskuuta 2012

Blogiäidit ruokkii

Riina Riinan riemu -blogista antoi haasteen, jonka bongasinkin aika monesta blogista tänään aiemmin. Kyseessä on SPR:n nälkäpäiväkeräys, jonka avulla kerätään varoja katastrofirahastoon. Blogiäitien virtuaalilipas löytyy myös sivubannerista.

Tässä haaste:

Sinut on haastettu mukaan kantamaan kortesi kekoon! Auttaminen on mahdollista ilman, että sinun tarvitsee edes nostaa takapuoltasi tietokonetuolilta.

Voit osallistua Blogiäidit ruokkii -haasteeseen sinulle sopivalla tavalla. Osallistuminen on luonnollisesti vapaaehtoista.


1. Lahjoita
Tee omavalintainen lahjoituksesi Blogiäidit ruokkii -keräyslippaaseen tästä linkistä:
Virtuaalinen keräyslipas on SPR:n palvelu, jonka kautta lahjoitukset menevät turvallisesti suoraan SPR:n tilille. Tavoitteenamme on kerätä yhteensä 500€ lahjoitus Nälkäpäiväkeräykseen.


2. Haasta
Kerro Blogiäidit ruokkii -haasteesta blogissasi ja haasta mukaan 3-5 äitibloggaajaa. Linkitä haasteeseen nämä ohjeet ja www-osoite virtuaalisen keräyslippaan sivuille. Jos blogillasi on Facebook-sivut, voit kertoa haasteesta myös siellä.

Blogiäidit ruokkii -keräyksen takaa löytyy kaksi äitibloggaria, Kepulaisen äiti Äidinmaitoa-blogista ja Suski Piiri pieni pyörii -blogista. Heiltä saat tarvittaessa lisätietoa keräyksestä. Blogeissa raportoidaan myös keräyksen etenemisestä.

Ja mukaan haastan:
 Paskan äidin Usko, toivo ja pakkaus -blogista
Tuulin Näkymätön lapsi -blogista sekä
Hillan Hallanvaarasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti