torstai 13. syyskuuta 2012

Babycity

Vihdoinkin eBaysta tilaamani kestovaipat saapuivat, tilauksesta meni vähän vajaa kolme viikkoa ja paketti oli kotipaikkakunnalla perillä Kiinasta.


Ihanan värikkäitä vaippoja, laitoin kaikki heti pesukoneeseen ja pesasin ne vähäisellä pesuaineella, että sain mahdolliset moskat (ja pintakemikaalit) pois vaipoista. Voimakkaista väreistä huolimatta väriä ei lähtenyt yhtään ja vaipat kuivuivat todella nopeasti. Pyykkitelineellä oli sateenkaari! Vaippojen kosteussulkukangas antoi hyvin periksi pientä venyttämistä, napit tuntuivat tukevilta ja ihoa vasten tulee todella pehmeä fleece.


Yhteensä vaippoja tuli siis 20 kpl, hintaa tilaukselle tuli noin 35€. Parin tunnin testauksella sopivat vielä hyvin Eeliksen päälle, imuiksi laitoin mummun ompelemia (vanhoista pyyhkeistä) froteeimuja. No eipä siellä pissejä ollut kun juuri ennen vaipan laittoa käytiin potalla ja vaippa oli vain pari tuntia päällä, mutta tarkoituksena olikin koittaa että sopiiko kuoret vielä Eelikselle. Viikonloppuna sitten päästään testaamaan vaipat tositoimissa.

ps. Meille ei tullut siis Babylandin vaippoja (myyjä ei kyllä antanutkaan mitään spesifistä merkkiä vaipoille), vaan Babycity-merkkisiä Kiinakopioita :D

2 kommenttia:

  1. hei
    mä just olin ebayssa ja näin babyland kiinasta, erittäin halvalla! Mutta, epäilen jos on hyvä? haluaisin ostaa, milta se tuntuu nyt että käytät jo vähän aika??

    VastaaPoista
  2. Ollaan kyllä tykätty tosi paljon! 20 vaipasta yksi on vähän eri laatua ja yhdessä tikit ei ollu ihan kohdillaan, mutta muuten on toimineet moitteetta! Suosittelen omasta puolestani :)

    VastaaPoista