sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Äitiyspakkaus 2012-2013

Tämä aihe on jo varmaankin kaikissa aihetta koskettavissa blogeissa käsitelty jo aikapäiviä sitten, mutta itse hieman taas myöhäisheränneenä tajusin, että minäkin tahdon tuon uuden pakkauksen! Rakastuin siihen pöllöhaalariin nimittäin!

Kuva Kelan sivuilta

Hetken googeloimisen jälkeen löysin Kelan antaman arvion, että uutta pakkausta saataisiin jakoon syys-lokakuun vaihteessa. Eli niille main ajattelin venyttää ja vanuttaa omaa äp-hakemustani, jotta itsekkäästi varmistaisin tuon uuden paketin meille saapumisen. Nyt ei onneksi ole sitä hetinyttässäsaatava-fiilistä kun on jo niitä pienen vauvan vaatteita muutenkin hypelöitävänä kotona :)

Tämä uusi pakkaus (kuten oli myös meille tullut vuoden 2010 äitiyspakkaus) on makuuni aika poikavoittoisen värinen, mutta turkoosi menee onneksi hyvin kun laittaa kaveriksi voimakasta pinkkiä. Ei sillä että sillä nyt olisi niin väliä, mutta onhan se kiva pukea nuo lapset oman maun mukaan, vielä kun pystyy!

Eeliksen pakkauksen kestovaipat olivat ainakin meidän käytössä aikamoista kuraa verrattuna muihin meillä olleisiin (ImseVimsen) kestoihin. Kesti kauan kuivaa pesun jälkeen ja falskasi helposti. Vaippa oli myös aika tönkkö lapsen päällä. Toivottavasti tänä vuonna nuo vaipat olisivat toimivat.

Onhan meillä Eeliksen vauva-ajan vaatteet joista itseasiassa valtaosa on aika oranssi- ja ruskeavoittoista, koska Eelikselle sopii parhaiten maanläheiset värit, mutta kuitenkin edes vähän tyttömäisiä vaatteita on kiva hommata, kun kerta voi :) Ja osan Eeliksen vaatteista laitoin serkkupojalle menemään ja osan myin kirppiksellä (ne kovin poikamaiset) joten kyllä meille vielä yhden äitiyspakkauksen verran vaatetta mahtuu ;) Kävinkin tässä kirppiskierroksella muutama viikko sitten ja aikalailla meillä on nyt ensimmäisen puolen vuoden vaatekoot kasassa kokonaan, ja valtaosa vaatteista sinne ensimmäiseen vuoteen asti. Kengät täytyy katsoa sitten ensi vuonna, kuten myös jotkut ulkovaatteet.

Onneksi valtaosa tarvittavista hankinnoista löytyy jo Eeliksen jäämistöistä, ei ole tarvinnut kamalan kauaa säilöä ullakoilla ja nurkissa pölyttymässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti