maanantai 16. heinäkuuta 2012

Väsyttää

Voi tätä väsymystä!

Vaikka töissä on rauhallista ja en rasita itseäni "turhilla" töillä, olen silti koko ajan väsynyt. Viikonloppunakin mies nousi Eeliksen kanssa molempina aamuina ja silti vaan uni maittaisi aina vaan. Olisi kyllä nukuttanut pidempään mutta oli pakko nousta touhuamaan kun oli muuta menoa ja tuli vieraita kylään.

Tänä aamunakin jätin herätyskellon huomioimatta ja jatkoin uniani puoli tuntia pidempään, siihen asti kun Eelis heräsi. Sitten söin pikaisen aamiaisen ja riensin bussilla töihin. Mies tarvitsi autoa ja koko yön (viime viikon) kestänyt sade vain jatkuu ja jatkuu.

Muuten olenkin ahkerasti pyöräillyt työmatkat (12 km päivässä), mikä on auttanut liikunnanpuutteeseen. Ei vaan jaksa enää töiden päälle lähteä harrastamaan liikuntaa, ja yhtään aiemmin herääminen ei hotsita sitten lainkaan. Seli seli, mutta kun ei vaan ehdi eikä jaksa!

Töissä tosiaan lähes koko muu pulju on lomalla, paitsi minä ja pari muuta vasta aloittanutta. Pidän itsekin viikon palkattoman loman kahden viikon päästä, saan nyt rauhassa tehdä rästihommia pois alta muilta sekä vähän edistettyä omaa kirjoitusprojektia. Viime kerralla neuvolassa käsivät jo alkaa ottaa rauhallisemmin kun harjoitussupistelee jos vähän enempi liikkuu (eli ravaa portaita ylös alas, pyöräily ei onneksi tunnu aiheuttavan kummosempaa oireilua). Verenpainettakin pitää alkaa pitää silmällä. Eilen illalla olikin messevä päänsärky, joka ei helpottanut nukkumalla ja sen jäänteet tuntuivat vielä aamullakin. Päässä oli niin kova myrsky että näin ihan levottomia unia koko yön, ja niissä kaikissa oli kova sade ja tuuli! En vaan jaksanut nousta hakemaan mittaria tai ehtinyt aamulla mittaamaan paineita. Enkä ole edes syönyt mitään suolaista!

Eräs työkollega kertoi omista raskauksistaan, ja voi huh en voi edes kuvitella miten rankkaa se on ollut! Hänellä putosi paino 20 kg, oli tiputuksessa ja laski askeliaan. Jotenkin tuntuu että ei saisi valittaa edes tämän vertaa, mutta omapa on blogini ja valitan silti.

Mutta kun mua väsyttää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti