torstai 19. tammikuuta 2012

Lenssua

Meillä ollaan flunssassa. Eelis rukka on ollut ihan räkäinen ja yskii kovasti. Nyt ehkä vähän alkaa helpottaa, mutta flunssa on nyt minussa. Veto ihan pois.

Yöt on olleet tavallista hieman levottomampia, flunssa varmaan vaikuttanut. Lisäksi Eelis on taas kuolannut ihan solkenaan ja pitelee koko ajan suutaan. Hampaat taas pumppailee. Pari viikkoa Eelis on syönyt joka kerta yöllä herättyään, pahimman flunssan aikaan en tissiä kieltänyt kun poika tarvitsee kaiken nesteen. Mutta nyt siitä alkaa tulla tapa joten kunhan räkäisyys on poissa, täytyy laittaa hanoja vähän kiinni.

Eilen illalla Eelis oli ihan levoton nukkumaan mennessä, pomppasi ylös vieteriukkona vaikka yleensä sammuu tissille kymmenessä minuutissa. Laskin pojan sänkyynsä ja annoin raivota. Kiukutteli ihan tosissaan ja veti hernettä nenään aina kun ei jaksanut enää seistä. Puoli tuntia Eelis itki ja huusi (olin vieressä koko ajan ettei yksin tarvinnut olla) ja lopulta nukahti. Itse olin yllättynyt kuinka hyvin pärjäsin. Useaan otteeseen teki niin mieli ottaa poika syliin, mutta sitten se alku olisi mennyt ihan "hukkaan". Eelis nukkuikin sitten tunnin pidempään kuin pitkään aikaan, siis ensimmäiseen heräämiseen (yhden jälkeen). Ja jätti yhden heräämisen pois kokonaan.

Ensi viikolla alkaa pehmeä paluu "arkeen". Nyt olen sen verran orientoitunut että alan innolla jo odottaa tulevaa kurssia. Lisäksi sain eilen hyviä uutisia työrintamalta, haaveilemani paikka aukeaa hakuun ensi kuussa! Kaikille sormet ristiin ja peukut pystyyn että saisin sen paikan! Ihan liikaa en uskalla haaveilla ja hehkuttaa etten pettyisi liikaa jos en saa paikkaa, vaikka uskonkin olevani aika vahvoilla. Katsotaan nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti