keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Päivätissittelyn loppu

Eelis on näemmä päättänyt nyt lopettaa päivisin tissittelyt kokonaan. Ei kelpaa enää ollenkaan ja jos kelpaa niin ihan vain hetken hörppäisee. Illalla syö iltatissin nukkumaan mennessä ja aamuyöllä hörppäisee viiden - seitsemän aikaan, välillä parikin kertaa. Vesi ei maistu ei sitten ollenkaan ruuan päälle, kun ei olla vielä kaupassa käyty eikä ole piimää (jota neuvolatäti suositteli maidon sijaan), ollaan maisteltu ihan tavallista (PLUS) maitoa. Ensin Eelis luuli että se olisi vettä ja nyrpisteli ja koitti husia nokkamukia kauemmas, mutta sitten kun tajusi että juomassa olikin jotain makua, maisteli uudestaan.
Pari päivää nyt ollaan maisteltu maitoa, katsotaan huomenna miten piimä maistuu. Jogurttia ollaan syöty jo jonkin aikaa ja turkin jogurtti johon on sekoitettu samassa suhteessa kaura mango tai rukiinen hedelmämysli -välipaloja maittaa tosi hyvin.

Uusi pakastinkin saapui tänään, joten pääsee taas tekemään Eelikselle ruokia varastoon. Alkoikin tuo pikkupakkasen sapuskat loppua. Pitäisi kehitellä vähän vaihtelua taas, tosin voisi alkaa käyttää kermaa Eeliksenkin ruoassa, tehdä jogurttikastikkeita lisukkeiksi... Se keitetty kananmuna on edelleen testaamatta, en vaan ole saanut aikaiseksi!

Mutta nyt alkaa olla iltapuuhat ylhäällä valmiit, joten iltasadun kautta iltatissille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti