tiistai 27. joulukuuta 2011

Joulunviettoa

Meillä oli ihana joulu miehen vanhempien luona, yhden sijaan oltiinkin kaksi yötä. Eelis tosin nukkui todella levottomasti kun sai pahahkon nuhan (lattioilla veti). Mutta muuten oli varsin rentouttava ja mukava reissu. Sanoinkin anopille että en muista koska viimeksi olen viettänyt näin mukavan perhejoulun :)

Eelis sai lahjaksi Brion junarataan osia ja yhden pehmeän paketin. Ja Brion magneettisia palikoita (joita ostettiin kotiinkin alennuksesta paketti). Isovanhemmat eivät onneksi menneet liiallisuuksiin, vaikka ukki olikin ostanut viisi pakettia niitä junajuttuja. Mutta Eelis sai vain kaksi niistä (radan paloja joilla voi leikkiä jo nyt), loput on myöhempää varten. Suunnittelinkin jo, että otan ensi jouluksi junaradan pienet osat talteen ja laitan ne joulukalenteriin (jonka olen joskus ala-asteella tehnyt, siinä on pusseja jokaiselle päivälle, joihin laitetaan tavaraa).

Käytiin moikkaamassa isomummiakin matkalla jouluviettoon ja oli taas niin ihanaa nähdä kuinka ilahtunut mummi oli. Surullista oli kuitenkin nähdä missä kunnossa mummi oli. Mutta sitäkin tärkeämpää oli että käytiin. Matkatkin sujuivat hyvin, Eelis jaksoi hyvin olla autossa hereilläkin kun vain oli valoisaa. Takaisin tullessa pikkutiet oli huonossa kunnossa ja tuuli oli kova, mutta ei haitannut meitä. Paluuliikennekään ei ollut vielä huipussaan joten reissu sujui joutuisasti.

Tällä viikolla olen suunnitellut että kun mies kerta on vielä kotona, pestään lattiat!

Ainiin, ja äidille löydettiin kevääksi asunto!

1 kommentti:

  1. Hauska idis se joulukalenteri ensivuodelle! Ihanaa, kun osaat ajatella jo niin pitkälle :)

    VastaaPoista