torstai 15. joulukuuta 2011

Kotiuduttu!

Eilen tultiin vihdoin kotiin reissusta. Oli ihanaa palata takaisin omaan kotiin, vaikka vastassa olikin rikki mennyt kaappipakastin, jonka kaikki sisältö oli mennyt pahaksi... Sinne meni syksyn marjat ja hirvenlihat, puolet Eeliksen ruuista ja jotain omia ruokia. Onneksi melkein kaikki äidinmaito oli ehditty jo käyttää, se olisi harmittanut eniten, se kun oli korvaamatonta!

Reissu meni hyvin ja huonosti. Eelis nautti kun sai olla huomion keskipisteenä ja tykkäsi olla mummun kanssa. Ja me päästiin miehen kanssa pitkästä aikaa ihan kaksistaan saunaan!

Reissussa Eelis nukkui levottomammin kuin kotona, heräili useammin ja takaisin nukahtaminen kesti parhaillaan puolitoista tuntia. Söi vähän huonommin kun söi pääosin valmisruokia. Tuli pieni nuhakin tuliaisiksi.
Viime yönä heräsi vain kolmasti, tosin aamuyöllä oli taas kukkunut tunnin itkeskellen. Päivällä sitten nukkui ensin kolmen tunnin päikkärit ja nyt on nukkunut toisia päikkyjä tunnin! On ollut kovin sylin- ja läheisyydenkipeä. Taitaa hampaatkin taas vaivata, kuola valuu ja sormi menee suuhun koko ajan.

Kunhan ehdin ja jaksan niin kerron reissusta enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti