torstai 24. marraskuuta 2011

Viikon kuulumiset

Tällä viikolla Eelis on alkanut hahmottaa omaa kehoaan. Tietää, että jos meinaa mennä sohvapöydän alitse, täytyy pää pitää matalalla. Samoin tuolien alta mennessä. Osaa kiertää esteet (jos niiden yli ei pääse) ja laittaa kulhoja sisäkkäin. Ja leluja kulhoon. Lisäksi Eelis vaihtaa leluja niin, että laittaa kädessään olevan otettavan lelun viereen, eli esimerkiksi lelukoriin.

Tänään käytiin miehen synttäreiden kunniaksi Haraldissa syömässä. Eelis käyttäytyi (jälleen) oikein mallikelpoisesti. Istui sylissä kun ei ollut ruoka vielä tullut, ruokailun aikana istui syöttötuolissa ja söi meidän alkuruokaa (varrasleipää, olin ottanut mukaan varmuudeksi riisikakkuakin) sekä leikki lattialla. Oli oikein mukavaa.

Annoin eilen ensimmäistä kertaa raejuustoa sormiruokana mutta Eelis ei ole oikein tottunut syömään niin pientä. Taisi sitä yksi rae mennä suuhunkin asti, muuten meni vähän ohi suun se mitä ei muussattu pöytään tai tiputettu lattialle. No, harjoitellaan.

Ajoin meidän uudella autollakin, oli ihan tajuttoman liukasta mutta hienosti haltsasin auton :) Kävin nimittäin elokuvissa "äkkilähdöllä" katsomassa uusimman Twilight sagan leffan. Yllätyin positiivisesti vaikka varsinaisesti en mitään odottanutkaan.

Lisäksi olen nyt tämän viikon nukkunut alakerrassa korvatulppien kera ja siirtynyt aamuyöstä yöläkertaan kun Eeliksen (aamu)yösyöttö alkaa olla ajankohtainen. Opettelen uudestaan nukkumaan ilman, että herään muutaman tunnin välein muuten vaan. Ja yhtenä yönä Eelis heräsi vain kahdesti!

Sellaista meidän viikkoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti