lauantai 26. marraskuuta 2011

KAHDEKSAN!

Viime yönä Eelis heräsi vain kahdesti ja oli kuulemma nukahtanut helposti ja nopeasti takaisin. Seitsemältä havahduin itse ja olin ihan pöllämystynyt kun kello oli niin paljon! En herännyt (ainakaan en muista varmaksi) kertaakaan! Nukuin siis lähes kahdeksan tuntia putkeen, vau!

Eelis ei sitten enää aamutissin jälkeen jatkanutkaan unia vaikka pari kertaa sain pojan ihan uneen vielä, heräsi kuitenkin sänkyyn laskettaessa ja alkoi heti myllertää. Kasilta luovutin ja noustiin ylös, mentiin (kuten nykyään aina) meidän sänkyyn hetkeksi pötkeltämään että saadaan isikin hereille. Mies sitten kysyi haluaisinko vielä jatkaa uniani, ja päätin että mikä jottei, oikein kunnon lepoyö. Torkuin sitten vielä puolitoista tuntia ja olo on äärimmäisen levännyt.

Eelis tekee molempia kulmahampaita ylhäälle, toinen puhkesi kunnolla eilen. Raukkaparka on ollut taas niin sylinkipeä, että alkuviikon päivät menivät pääosin sylitellessä. Öiksi on annettu särkylääkettä, paitsi toissayönä ja sitten yö olikin levoton. Nyt alkaa helpottaa ja Eelis on malttanut leikkiä itsekseen taas. Vielä sormet menee suuhun ja Eelis jäystää kaikkea mutta on jo paljon pirteämpi.

Tänään pitää mennä joululahjaostoksille kaupungille. Onneksi mies lähtee mukaan ja onneksi ainakin melkein tiedetään jo mitä ostetaan. Ja ihan kamalasti ei ole ostettavaa kun emme harrasta satoja lahjoja. Pitää vaan yrittää keksiä jotain järkevää anopille, me emme osta turhakkeita kun ei niillä tee mitään. On vaan niin vaikea ostaa pariskunnalle, jolla on jo kaikkea ja jossa mies ei harrasta kulttuuria (eli ei voi ostaa esim. teatterilippuja). No eiköhän sitä jotain löydy tuolta tavarataivaasta...

1 kommentti: