torstai 10. marraskuuta 2011

Pikkuvauva talossa

Jes, auto meni katsastuksesta läpi. Valojen suuntauksia pitää fiksata (niinkuin joka ikinen vuosi, jostain syystä ne menee itseksiin ihan vinksinvonksin). Viikonloppuna pääsee siis katselemaan uusia autoja jotka voisi saada meiltä hyvän kodin!

Viime yö ei ollut ihan niin hyvä kuin edellinen yö, mutta ei niin pahakaan. Eelis heräsi viidesti. Aamuyöstä en meinannut herätä Eeliksen huuteluihin, raukalla kun on ääni ihan painuksissa. Itku kuullostaakin ihan pikkuvauvan itkulta <3

Nyt ei enää harmistuta niin maan vietävästi nenän niistäminen nenäfriidalla ja nenätippojen laitto. Enemmän pidin kuitenkin siitä ihan perinteisestä pallomaisesta niistimestä. Täytyy käydä apteekissa katsomassa josko löytäisin sellaisen.

Tänään menemme piipahtamaan töissä, käydään miehen kanssa lounaalla ja haen kollegalta potan ja joitain vaatteita, jotka on jääneet hänen pojalleen pieniksi.

Vielä kaksi päivää ja sitten mies jää kotiin!

2 kommenttia:

  1. Kiva että yöt on menny vähän paremmin!!

    Mä en oo kauheesti tykänny siitä palloniistimestä, koska siinä on se vika, että jos sitä räkää ei saa yhellä imasulla kunnolla ulos, ni jotta sen saa "ladattua" uudelleen, täytyy tietysti puristaa siitä pallosta uudestaan ja se työntää sen jo metsästetyn rään takas ulos. Aaah, miten kivoja ällöräkäjuttuja heti aamusta :DD

    VastaaPoista
  2. Joo se voi olla kyllä että sillä on vaikeempi saada isoa räkää pois.

    Ja juu, nää eritejutut on ihan parhaita, etenkin heti aamusta! :D

    VastaaPoista