keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Kolome!

Kylläpäs on... pirteä olo. Ei varsinaisesti levännyt mutta vähän kuitenkin. Eelis heräsi viime yönä vain kolmasti! En kuitenkaan uskalla vielä edes toivoa että tämä vaihde jäisi päälle... (Paitsi ihan vähän salaa.)

Eelis söi eilen aika huonosti, vain iltapuuro maittoi (vaihdettiin taas kaurapuuro maissipuuroon, varmaan kyllästyi jo kauraan). Mutta nukkuikin sitten tosi hyvin.

Olemme nyt tehneet miehen kanssa niin, että minä olen hoitanut syöttämiset ja mies on ollut siinä vieressä. Jos se auttaisi siihen tappeluun mitä Eelis on pitänyt isänsä kanssa syödessä. Samoin tehtiin kun Eelis oli pienempi ja teki samaa ja silloin se ainakin auttoi. Ja olen jättäyt peiton laittamatta Eeliksen päälle, jostain syystä se tuntuu tekevän Eeliksestä levottomamman öisin. Kun ilmat kylmenee, täytyy vaan laittaa enempi yöksikin päälle. Meillä on unipussikin mutta se vasta ketuttaakin kun ei pääse liikkumaan.

Tänään vasta osasin laittaa Eelikselle sisävaatettakin enempi kun ulkona oli aamusta pakkasta. Jotenkin sitä on vaan juuttunut siihen bodyyn ja housuihin! Nyt laitettiin sukkahousujen päälle housut ja bodyn päälle neuletakki. On kyllä niin pikkuvanhan näköinen poika!

Vaikka Eeliksellä on edelleen nuhaa ja nyt tänään on äänikin ollut käheänä, on meillä varsin pirteä ja ihana poika. Vähän on nyt päästänyt minusta irti ja leikkii enemmän taas itsekseen. Renkaat on nyt pop, muutamana iltana on jopa parikymmentä minuuttia vain keskittynyt erään lelun renkaiden pyörittämiseen. Ja siis todella keskittynyt, minun ja miehen välinen keskustelu ei häirinnyt, eikä silmäkään värähtänyt vaikka mies pompotti palloa!

Eilen saatiin auto korjaamolta eikä sinne mennytkään ihan tuhottomasti rahaa. Saa nähdä miten käy tänään katsastuksessa, tuleeko lisää jotain korjattavaa. Lauantaina mies käy koeajamassa muutamaa autoa (ja tuo ne pihaan niin että saadaan soviteltua turvaistuinta ja vaunuja) ja toivon mukaan ensi viikolla meillä on uusi (käytetty) auto!

Puhelimenikin alkoi yhtäkkiä toimia juuri kun olin päässyt bussiin, olin menossa viemään sitä liikkeeseen. No hyppäsin pois bussista kun oli muutakin tekemistä kotona. Siirsin illalla kaikki tiedostot ja yhteystiedot puhelimesta koneelle, jos se vielä sekoaa niin on ainakin tiedot tallessa!

Mutta nyt Eelis heräsi joten menoksi!

1 kommentti: