torstai 8. syyskuuta 2011

Tankit tyhjänä

Kylläpäs olen taas ollut kiireinen. Oltiin ytävän ja hänen Eeliksen ikäisen pojan kanssa alkuviikko, iltaisin olin (olen) niin väsynyt, että olen mennyt itsekin aikaisin nukkumaan.

Olen kävellyt niin paljon nyt tällä viikolla pitkiä ja reippaita lenkkejä, ja ilmeisesti en ole syönyt ja juonut tarpeeksi, sillä yhtäkkiä tissit olivat ihan tyhjät. Toissayönä Eelis heräsi yhdentoista maissa mutta nukahti takaisin kun kävin taputtelemassa pepulle. Söi sitten kahden aikaan, oli yhteensä kaksi tuntia hereillä ja söi kolmesti, molemmat tissit tyhjiksi. Eivätkä ne sitten täyttyneetkään. Eilen Eelis oli hieman normaalia itkuisempi, etenkin illalla. Imi kovasti rintaa mutta maitoa ei oikein tahtonut tulla. Söi sitten yölläkin pari kertaa normaalia enemmän kun ei jaksanut imeä niin kauan että maitoa olisi tullut riittävästi masun täytteeksi (illalla puurokaan ei oikein maistunut).
Nyt olenkin koittanut syödä enemmän ja juoda runsaasti, nyt alkaa maitoa olla taas paremmin, nousee nopeammin ja tunnen sen nousun.

Yhtään en ihmettele kuinka moni luulee että maito loppuu yhtäkkiä! Niin se minullakin tuntui loppuvan. Onneksi Eelis imi ahkerasti ja tajusin mistä maidon väheneminen ehkä johtui ja osasin korjata tilanteen.

Vaikka älyttömän hyvinhän maito on riittänyt, kun ensimmäinen ongelma määrän kanssa tulee vasta nyt.

1 kommentti: