torstai 18. elokuuta 2011

Haiseva äiti

Eilen illalla päätin koittaa, että herääkö Eelis siihen kun itse menen nukkumaan (21-22 maissa), sillä tähän mennessä kun Eelis on jäänyt unille seitsemän aikaan ja itse menen nukkumaan myöhemmin, on Eelis herännyt puolen tunnin sisään syömään (ja pyöriskelee ensin sen puolisen tuntia). Huolimatta siitä koska menen nukkumaan. Maksimissaan kolme tuntia on nukuttu putkeen, vaikka illalla on syöty puuroa ja hörpätty päälle runsaasti tissiä.

Eilen (taas) puuron syönti oli vähän kiukuttelua (ehti väsyä ja puuro jäähtyä, ja viileä puuro on kieltämättä pahaa, täytyy tästä lähtien laittaa vain puolet lautaselle ja loput puolet kun eka satsi on syöty, ehkä se pysyy paremmin lämpimänä kattilassa), mutta noin desin verran sain pikkumiehen suusta upotettua. Eeliksen nukahdettua tulin sohvalle katsomaan hömppää ja nukahdin puoli kymmenen maissa siihen (tarkoituksella). Puoli yksitoista Eelis alkoi itkeskellä ruokaa (olin aiemmin kasin maissa käynyt tuuduttelemassa takaisin uneen). Eli neljä tuntia nukuttiin. Ilmeisesti siis Eelis on herännyt minun hajuun (maidontuoksuun) ja vaatii sitten tissiä, vaikka varsinaisesti ei vielä nälkä olisikaan.

Täytyy tässä muutama päivä (ilta) koittaa tätä että itse nukahdan alakertaan, jos Eelis vaikka siitä oppisi nukkumaan vähän enemmän tunteja kerrallaan.

Kävin eilen hakemassa kaupungilta Eelikselle puurokulhon ja lisää lusikoita. Samalla kipaisin kirpparilla kierroksen. Helmikuisten äitien kanssa oli juuri puhetta talven haalareista, ja itse en jotekin edes tajunnut, että tosiaan Eelis todennäköisesti möyrii jo lumessa ensi talvena! Vedenpitävyyttä siis tarvitaan. Äitiyspakkauksen toppahaalari on kuulemma sen verran reilu mitoitukseltaan, että se oletettavasti sopii talvella, mutta se ei ole vedenpitävä.
No, päätin alkaa pitää silmiä auki kirpparilla, jos vaikka sattuisin löytämään sen rymyhaalarin. Ja siellähän se oli! Sininen Lassien suprafill haalari, jossa siis haalarin alaosa on kurapukumainen. Todella hyväkuntoinen, kauluksen tarra puoliksi irti, mutta helposti korjattavissa. Eikä maksanut kuin kympin!

Lisäksi löysin kestovaippoja nauhavaippojen muodossa (en ole aiemmin törmännyt moisiin), meidän kestot kun jäävät ihan juuri pieniksi eikä uusia isompia ole vielä. Kaksi kolmen vaipan pakettia, yhteensä nekin kympin :) Ja, vielä päälle kahdet villakuoret, kuusi euroa yhteensä. Aika löydökäs päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti