maanantai 2. toukokuuta 2011

Tehomaanantai

Aamulla pumppasin täpötäyden pullon maitoa, joista kuitenkin kolmasosan kaadoin viemäriin. Pussissa oli reikä. Lounasta tehdessä tiputin osan ruoasta lattialle. Myös kauha lensi lattialle. Lopulta lounas koostui kahdesta tomaatista, yhdestä pienestä perunasta ja kananjämistä. Maito ei riittänyt edes yhteen lasilliseen. Otti aivoon ja päätin tehdä maanantaista tehomaanantain. Se meni näin:

Aamupuuhien jälkeen tunnin torkut yhdessä (valvoin yöllä melkein kaksi tuntia tissikivun takia), kakkavaipan ja vaatekerran vaihto, koneellinen pyykkiä, jääkaapin jämistä aterian valmistaminen, toinen koneellinen pyykkiä, korvapuustitaikinan teko, petivaatteiden vaihto, toisen kakkavaipan ja vaatekerran vaihto, korvapuustien palamiselta pelastaminen, seurusteleminen, tiskikoneen tyhjentäminen ja täyttäminen, puolen tunnin vaunulenkki räntäsateessa, kolmas koneellinen pyykkiä, tiskikoneen tyhjentäminen ja keittiön siivoaminen. Näistä on tehokas maanantai tehty.

Kahdet pissatkin saatiin pönttöön (kahdet ei)! Höhöteltiin ja jokelleltiin yhdessä. Mies tulee kotiin vasta seitsemän-kahdeksan aikaan, onneksi sain Eeliksen juuri nukahtamaan, saisi nukkua pari tuntia kun toiset päikkärit jäivät lyhyiksi.

Nyt syön ison korvapuustin ja menen sohvalle makaamaan loppupäiväksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti