maanantai 11. huhtikuuta 2011

Vieraita ja mukakiireitä

Ihan tosi, miten meillä muka ollaan niin kiireisiä, että blogiakaan ei ehdi kirjoitella, vaikka elämmekin kiireetöntä vauva-arkea?! No, eipä meillä kovin ihmeellisiä täällä tapahdukaan.

Kakkaa pantataan nyt toista päivää mutta onneksi pieruja kuitenkin tulee eikä Eelis itke vatsaansa. Katsotaan millainen megaplöräys sieltä sitten tulee kun on sen aika! Eelis on alkanut höpötellä paljon ja on seurankipeä. Hän on alkanut myös viihtyä lattialla jonkin aikaa, jopa mahallaankin! Pää nousee jo korkealle ja sitä jaksetaan pitääkin ylhäällä. Kääntyminen ei ole vielä onnistunut mutta selällään ollessa melkein jaksetaan pungertaa itsensä kyljelleen. Hymyjen lisäksi nyt jo naurattaakin. Ihan jatkuvasti meillä ei hymyillä, Eelis taitaa olla vähän pohdiskelevaa tyyppiä ja arvioi välillä kauankin onko jokin nauramisen tai hymyilemisen arvoinen juttu. Eelis on alkanut kiinnostua ympärillään olevista asioista ja osaa jo kääntää päätään ääntä kohti.


Ja tämä mamma muuten mahtui tänään farkkuihinsa! Meni kiinni ilman suurempia ähellyksiäkin, vaikka kyllä tuo maharöllykkä vielä on tiellä vähän ja ainakin tursuaa sen verran että ei niitä kehtaa pitää jos paita on vähänkin istuvampaa sorttia. Jälkivuoto laantui taas, saa nyt nähdä josko se loppuisi. Johan tässä on vuodettukin seitsemän viikkoa! Keskiviikkona on minun jälkitarkastus ja Eeliksen lääkäri samassa.


Meillä on käynyt vieraitakin, tänään tulee ystäväni pari viikkoa Eelistä vanhemman tyttövauvan kanssa käymään! Ja viikonloppuna eräs vaihto-oppilasajoiltani oleva italialainen ystävä tulee pariksi päiväksi kyläilemään.

1 kommentti: