perjantai 1. huhtikuuta 2011

Raitareppu

Eilen tuli täyteen viisi viikkoa synnytyksestä. Omassa kropassa kiintetytymistä on havaittavissa, luulen, että tuo loppureppu tuossa raitamahassa ottaa aikansa hävitäkseen. Onhan se rasittavaa kun on tuollainen roikkuva löllykkä, mutta todella hyvinhän maha on pienentynyt. Ylimääräistä löytyy vielä reisistä ja lantiosta, muualta turvotukset ovat aikalailla hävinneet. Kroppa alkaa tuntua omalta ja tutulta. Innolla odotan että pääsen taas kunnolla rehkimään. Mutta vielä tämän kuun aion kuntouttaa pohjakuntoni johonkin kuosiin vaunulenkein ja kotitreenein.


Paino on tippunut taas, eilen aamulla (aamupalan jälkeen) vaaka näytti 74,9 kg. Pari kiloa enää matkaa ensimmäisen neuvolan painoon, kuusi kiloa normipainoon ja kymmenen kiloa tavoitepainoon. Vaikka vielä vähän sormia turvottaa, laitoin vihkisormuksen tänään takaisin. Ensimmäisen hääpäivän kunniaksi!


Eilen kävelin isoille kaupoille ja piipahdin samalla parin kollegan ja ystävän luona. Vauva heräsi kun pääsimme sisälle ja ensimmäistä kertaa vaihdoin vaipan ja imetin "julkisesti" (toisen ystävän työhuoneessa). Hienosti onnistui ja myttynen hurmasi taas kaikki :) Tunnin verran juoruilimme ja sopivasti vauva nukkui kauppareissun ajan, alkossa itkeskeli vähän (kassaneiti ihasteli ja onnitteli myös :D) mutta jatkoi kotona unia vielä parin tunnin ajan.

Sain tänään heti aamusta punaisia gerberoja (lempikukkiani), päivä ei voi paremmin alkaa! Olivat muuten ensimmäiset kukat jotka saan yllätyksenä mieheltä! Sovimme että mies lähtee tänään töistä vähän aiemmin, jotta saamme viettää yhdessä aikaa vauvan päikkäreiden ajan. Emme ole vielä päättäneet mitä teemme, mutta jotain kivaa ja rentouttavaa yhdessä. Keskitymme ihan vain toisiimme :)

Huomenna vanhempani ja veljeni tulevat tänne, sunnuntaina on nimiäiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti