torstai 14. huhtikuuta 2011

Petipuuhia

Vaaka näytti tänään 72,8 kg. Eli ensimmäisen neuvolan painoissa mennään, vielä viisi kiloa normaalipainoon.


Eilen teki mieli juosta, mutta maltoin mieleni kun olin vaunujen kanssa liikenteessä kuitenkin. Vatsalihakset ovat pienen peitteen alla hieman näkyvissä kun niitä jännittää.


Eilen myös koitettiin petipuuhia ensimmäistä kertaa. Epparihaava kinnasi vastaan ja oli hieman kivulias, varsinaisesti en nauttinut mutta huonekaverini vierihoito-osastolta varoittikin että ensimmäiset kerrat tekevät kipeää ennenkuin kudokset taas venyvät kunnolla. Mutta tänään ei ole koskenut alakertaan vaikka sitä vähän pelkäsinkin. Kunhan haava lakkaa kinnaamasta vastaan, täytyy aloittaa päivisin lantiopohjalihasten treenaaminen kuntoon kuulilla, jotka ostin raskauden aikana. Vielä en niitä halua laittaa kun iho kinnaa vastaan. Vasta seksin aikana huomasin kuinka nekin lihakset tosissaan ovat huonolla tolalla.
Mutta oli ihanaa olla taas ihan lähellä miestä, nyt kun vatsakaan ei ollut tiellä.

Eelis panttasi taas kakkaa toista päivää, hoitopöydälle tehtiin tänään iso kakka, onneksi kolmessa erässä niin ei tulvinut yli. Vaikka onhan se lattiallekin kakannut kerran, kun nostin sen ylös vaihtaakseni harsoa (jossa oli jo kakkaa). Ja kerran on turauttanut kunnolla niin, että kakkaa oli miehen housuissa ja matossa. Kunnon kakkanaattori.

Huomenna ystäväni saapuu tänne viikonlopuksi, joten en usko ehtiväni blogailla ennen ensi viikkoa.

2 kommenttia:

  1. Ööö tosi fiksua kertoa julkisessa blogissa, kuinka kokeilit seksin harrastamista? Ketään ei edes kiinnosta. Oot aika järjen jättiläinen.

    VastaaPoista
  2. Eipä näitä ole pakko lukea jos ei kiinnosta ;)

    VastaaPoista