perjantai 4. helmikuuta 2011

Siivouspuuska

Kylläpäs tänään oli mukava energiapuuska. Nukuin aamulla kymmeneen asti, illalla kesti taas pari tuntia ennenkuin nukahdin. Oli ihana herätä linnunlauluun. Tai no, varpusten tirpatukseen, mutta tuli silti ihan keväinen fiilis :D

Kollega ei ehtinyt lukea aamupäivään mennessä tekstiäni läpi, joten päätin pyhittää tämän päivän siivoukselle. Mikä oli ihan kivaa, sillä jo pari päivää on tehnyt mieli siivota (??) mutten ole ehtinyt. Imuroin (erityisesti tähän haluan laittaa !!!), pyyhin pölyt, pesin vessat, järjestelin tavarat paikoilleen ja pesin kaksi koneellista pyykkiä. Lopulta vein roskat ja kävin haukkaamassa raitista ilmaa lumitöiden ohella. Niitä ei ollut ihan kamalasti tehtävänä kuitenkaan, sillä naapuri oli ehtinyt jo luoda lumet varastorakennuksen edestä ja lumiaurakin kävi aamupäivällä.

Ja siinähän se päivä sitten menikin. Vielä ei tunnu missään, täytyy käydä rentoutumassa saunassa illalla, se helpottaa aina vähän lihassärkyyn. Selkä on varmasti huomenna hieman kipeänä, se kun ottaa aina imuroinnista nokkiinsa. Mutta rötvään sitten koko viikonlopun hyvällä omallatunnolla ;)

Anoppi tulee huomenna käymään miehensä kanssa. Onneksi ei tarvitse leipoa mitään, saavat osansa kokeilupullistani ;) Huomenna olisi illalla myös taekwondon SM-kisat ja niiden yhteydessä muutama lajinäytös, jossa myös se seura, jossa treenasimme, esiintyy. Ajateltiin miehen kanssa käydä piipahtamassa tapahtumassa jos vain jaksamme.

Pakkasin sen sairaalakassinkin vihdoin eilen.


Mukaan laitoin 3 kpl harsoja (jotta mies saa tuoda kissoille vauvan hajua  haisteltavaksi ennen kotiutumista), kauratyynyn (tarvittaessa kivunlievitykseen tai ainakin sen yritykseen), hömppäkirjan (mikäli maltan lukea), kuivattuja hedelmiä, mehua, dödön, yösiteen (kotiutumisen yhteyteen), liivinsuojia (jos vaikka maito nouseekin jo sairaalassa), hiusharjan, naamarasvan, hoitoaineen, hammasharjan ja -tahnan, ponnarin ja nessuja.
Kassiin tulee sitten H-hetkellä vielä neuvolakortti, rahapussi, puhelin + laturi, kamera (järkkäri siis, pokkarin laitoin sinne jo), huulirasva, yleisrasva (jos vaikka ihottumaa on vielä) ja nintendo DS + laturi (mikäli maltan pelailla). Näistä tavaroista tein listan ja laitoin laukun päälle, jos iskee kamala kiire tai paniikki, niin ei tarvitse miettiä. Kotiutumisvaatteiksi ajattelin laittaa sitten samat vaatteet kuin millä sairaalaan menen. Paitsi tietysti puhtaat alusvaatteet täytyy ottaa. Eiköhän näillä pärjää, jos jotain tarvitsen niin mies saa sitten tuoda erikseen.

Ihottumasta tuli mieleeni, että ilmeisesti maha tekee edelleen yhden päivän kasvupyrähdyksiä, sillä toissapäivänä mahaa alkoi taas kutittaa ihan kamalasti. Vaikka se oli jo ihan oireetonkin ainakin viikon! Onneksi kutina helpottaa nopeasti kun olen vain skarppina rasvan kanssa. En aio päästää sitä enää vesikellukoille, vaikka nyt taas saman tien raskauarvet nousivat pintaan (mahan iho oli jo ihan sileä). Jaloista ihottuma alkaa olla tiessään, oikea jalka on pahempi raapimisjälkien kanssa mutta nekin alkavat jo parantua. Kutina on tällä hetkellä pahinta käsissä kainalon yläpuolella ja lapaluissa. Edelleen juuri nukkumaan mennessä kutina on pahimmillaan. Anoppi tuo taas täydennystä rasvavarastooni. Yhteensä tämän ihottuman takia olen käyttänyt valehtelematta 2 kg rasvaa. Minulla on aina ollut rasvoja joka lähtöön ja useita purkkeja mutta nyt kyllä käytin kaikki tehokkaasti pois. No, tulipa uusittua rasvat.

Ihanaa kun on viikonloppu ja mieskin on taas kotona seuranani. Vaikka aikani ei vielä olekaan käynyt pitkäksi, on tämä yksinään olo aika tylsää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti