perjantai 11. helmikuuta 2011

Siisti koti

Ai että on kyllä niin ihanaa kun nyt nukuttaa taas öisin hyvin. Energiaa piisaa puuhailuun mainiosti. Tänään järjestin vähän vaatehuonetta (lähinnä miehen paidat ja housut taas ojennukseen, niiden kasat kun tuppaa menemään sekaisin), eteisen laatikot ja vaatekaappi on nyt myös ojennuksessa ja vielä jäi energiaa touhuta keittiössäkin. Keittiön kaappeja en jaksanut järkkäillä, siihen kun ei oikeastaan ole edes tarvetta. Kun sain vielä imuroitua ja pyyhittyä pölytkin, ei viikonloppuna tarvitse siivoilla ollenkaan. Ja nyt on keittiö ja pesuhuone puunattu niin, että ei ole niin justiinsa vaikkei niitä kunnolla siivoisikaan hetkeen ;)

Eli tervetuloa vaan vauva, nyt täällä on sen verran siistiä että voi vastaanottaa vieraitakin (eli isovanhemmat) pian. Yliaikaiseksi ei kuitenkaan tarvitsisi mennä, sitten täytyy jo siivotakin taas ;)

Siivoilun lomassa lepäilin ja kävin mailisotaa eri ihmisten kesken. Työasioita, inhottavaa kun yksi kinnaa vastaan mutta onneksi suurin osa on "minun puolella", joten eiköhän tilanne tästä ratkea.

Huomenna pitäisi mennä pudottelemaan taloyhtiön katolta lunta (tai siis miehen pitää) ja illalla olisi luvassa pippalot. Kaveri lähtee Kiinaan kolmeksi kuukaudeksi vaihtoon. Lupasin että menemme paikanpäällä piipahtamaan jos vain masu antaa myöden. Eiköhän se anna, ainakaan mitään ennakoivia merkkejä ei edelleenkään ole ilmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti