keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Masuarkea

Nukuin ihan hyvin viimeyön, kesti pari tuntia ennenkuin nukahdin ja yöllä heräisin pari kertaa kutinaan. Olin puoliunessa sen ajan kun mies touhusi aamutouhujaan ja jatkoin nukkumista kun hän lähti töihin. Heräsin yhdeksän aikaan ja mietin että pitäisikö nousta ylös ja alkaa vihdoin töihin. Sen verran kuitenkin unetti, että päätin jatkaa unia vielä, olenhan lomalla! Heräsin puoli yhdentoista maissa.

Tein tänään jopa hieman töitä. Perjantaina pitää mennä käymään työpaikalla, sielää on parin työkaverin läksiäiset. Samalla voisin piipahtaa kaupungilla hakemassa sen pysyvän ajokortin. Luulisi olevan valmis, sanoivat syksyllä että se on tammikuussa haettavissa.

Mahaa alkaa olla raskas kantaa ja kääntää. Vaikka nyt patjat ovat mukavan napakat, on asennon vaihtaminen yöllä aika puhisemista. Tuolista ei pysty ihan nopeasti nousemaan, saatika sitten sohvalta. Kävellessä muutamat ensimmäiset askeleet ovat hieman haparoivia, selkä ja maha hakee asentoa missä on kaikista vähiten kivuliasta kulkea. Ei sillä, edelleenkään nämä kivut eivät ole edes mainitsemisen arvoisia.

2 kommenttia:

  1. En muuten olis uskonu ennen raskautta miten paljon hyvin nukuttua yötä osaa arvostaa tässä vaiheessa! Mä tahtoisin nukkua selälläni, mut vaavi painaa sillon aika helposti palleaan ja kylkiluihin, ni on pakko nukkua kyljellään ja mä hikoilen ihan hirveesti öisin, vaikka normaalisti oon kauhea vilukissa... Sit ku onnistuu yhen yön nukkumaan niin ettei tarvi käyä ku kerran vessassa eikä tarvi heräillä asentojen takia, ni on aamulla aika tyytyväinen :)

    VastaaPoista
  2. Sanos muuta Hanna... Itse nukun mielelläni kyljellään, mutta silloin kyljet hikoaa ja taas kutisee... Vaikka mulla on peittona vain pussilakana, niin silti tulee öisin hiki! Ihan uskomatonta! :D

    VastaaPoista