torstai 13. tammikuuta 2011

Kutinaa

Nukuin ihan todella huonosti. Alavatsan raskausarpia alkoi taas kutittaa illasta ja vaikka laitoin hydrokortisonia, ei kutina helpottanut. Laitoin pehmoisen paidan päälle, jos iho vaikka ärtyi entisestään vielä hieman uutuudenkarheista petivaatteista (ei ole muutama pesukerta vielä riittänyt pehmittämään puuvillasatiinia). Olo oli hieman huono maatessa, sillä söin jäätelöä vähän liikaa, vähän liian myöhään. Lisäksi näin todella levottomia unia koko yön.

Nousin aamusta samaan aikaan kuin mies kun mahaa alkoi taas kutittaa niin vietävästi. Söin aamupalan ja soitin varmuuden vuoksi kutinasta neuvolaan. Sain neuvoksi laittaa kahdesti päivässä 1% hydrokortisonia. Ja jos jotain muuta paikkaa alkaa kutittaa, niin täytyy soittaa uudestaan, jotta pääsen verikokeisiin (hepatoosin varalta). Toivottavasti tämä nyt helpottaisi.

Sain eilen taas hyvin aikaan töiden suhteen, toivottavasti tänäänkin! Voisin aloitella nyt ja nukkua taas päivällä. Olen niin onnekas kun voin rytmittää päivät oman mielen mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti