perjantai 7. tammikuuta 2011

Kaurapuuroa ja mansikoita

Tänään oli aamusta neuvola. Se ei vienyt kuin 15 minuuttia, kaikki arvot olivat OK eikä mielessä ollut mitään ihmeellistä. Myttynen on raivotarjonnassa, eipä se muuten ole ollutkaan ja poikkeukset ovat vain vahvistaneet säännön. Huomenna on synnytysvalmennus sairaalalla (kolmen tunnin power point esitys), sen jälkeen saattaa olla jotain mietittävääkin. Kävelin neuvolasta aamulla kotiin ja ulkoilu teki hyvää. Liikkuminen tuntui hyvälle kun en ole nyt taas viikkoon ihan kamalasti liikuskellutkaan. Ilmakin oli sopivan leuto, vain -7 C.

Minusta tuntuu, että maha alkaa laskeutua. Enää ei ahdista niin paljoa rintakehään. Lisäksi supistukset (edelleen kivuttomia) ovat alkaneet tuntua ylävatsan sijaan alavatsalla. Nyt ne ovat taas päivittäisiä, enimmäkseen illasta ja nukkumaan mennessä supistaa.

Näistä oireista tuli mieleeni, että mies nauroi minulle saunassa tässä taannoin. Olen aiemminkin jo kertonut puurovillityksestäni, ja edelleen syön ainakin kerran päivään puuroa. Mies sanoi "Sä voisit haluta IHAN MITÄ TAHANSA ja sä valitset sun mielihaluksi kaurapuuron ja mansikat?? Mä oon NIIN pettynyt!" :D
Onhan tuota tullut kolmeen viikkoon syötyä kilo kaurapuuroa ja varmasti saman verran mansikoita!

Viimeisen vapaapäivän kunniaksi taidan mennä hetkeksi vielä nukkumaan kun kovasti tuntuu väsyttävän nyt. Lisäksi voisin pestä pyykkiä, niin ei tarvitsisi viikonloppuna pestä. Saatiin eilen se sängynrunko ja se olikin parempi kuin muistin! Juuri oikean värinen ja tarpeeksi pelkistetty meidän makuumme. Se on 70-luvulla ostettu ja todella hyvässä kunnossa! Tulisi nyt jo pian ne patjat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti